ΝΕΑ

Η Blake Lively κάνει το σκηνοθετικό ντεμπούτο της στην ταινία «Seconds»

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Blake Lively, πρόκεται να κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο για την κινηματογραφική μεταφορά του «Seconds», graphic novel του 2014 , όπου είναι γραμμένη από τον συγγραφέα του «Scott Pilgrim» Μπράιαν Λι Ο’ Μάλι.

Στην ταινία που έρχεται η Κέιτι Κλέι σεφ , διαπιστώνει μία δύναμη όπου έχει την δυνατότητα να διορθώσει τα λάθη της γράφοντάς τα , τρώγοντας ένα μαγικό μανιτάρι και πηγαίνοντας για ύπνο. Η υπερβολική χρήση της ικανότητας που έχει , όσο περνάει ο καιρός , φτάνει στο σημείο να απειλεί όχι μόνο τη ζωή της, αλλά και τον ίδιο τον χώρο και τον χρόνο.

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ , είναι από τα πρώτα που έχει σκηνοθετήσει η ηθοποιός , από τότε που έκανε το ντεμπούτο της με το μουσικό βίντεο της Taylor Swift «I Bet You Think About Me (Taylor's Version)».

Ο Έντγκαρ Ράιτ , ανέλαβε να γράψει το σενάριο του «Seconds» , ο ίδιος έκανε διασκευή στη σειρά «Scott Pilgrim» του Ο'Μάλεϊ στην ταινία του 2010 «Scott Pilgrim vs. The World» και μαζί με τον Μαρκ Πλατ θα είναι παραγωγός.

Η ηθοποιός στο people , σε συνέντευξη ανέφερε πως παίρνει τις κόρες της στη δουλειά , διότι θέλει να τις εμπνεύσει ως εργαζόμενη μητέρα.

«Θέλω να είμαι όσο το δυνατόν πιο παρούσα ως μητέρα και θέλω να αισθάνονται την παρουσία μου, αλλά επίσης πιστεύω ότι ο καλύτερος τρόπος για να είσαι η καλύτερη μητέρα είναι να τους δείξεις ότι μπορείς να έχεις ζωή, να έχεις πάθος και να έχεις μια ταυτότητα έξω από το να είσαι απλώς μητέρα», είπε η Μπλέικ Λάιβλι.

Με πληροφορίες από το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων