ΝΕΑ

Ακούστε το νέο τραγούδι του Sam Smith, "Love Me More"

Ο Sam Smith κυκλοφόρησε το "Love Me More", έναν ύμνο στην αγάπη προς τον εαυτό μας, μαζί με το μουσικό του βίντεο την Πέμπτη.

«Έγραψα αυτό το τραγούδι για όποιον νιώθει διαφορετικός, όποιον πρέπει να εμποδίζει τον εαυτό του κάθε μέρα να λέει άσχημα πράγματα στον εαυτό του, στο κεφάλι του, όλη την ώρα», είπε ο Smith σε μια δήλωση, μέσω του Rolling Stone. «Ένιωθα έτσι για πολύ καιρό και σιγά σιγά μαθαίνω πώς να είμαι απλά καλός με τον εαυτό μου. Ήθελα να το μοιραστώ γιατί το αποτύπωσα σε αυτό το τραγούδι. Τα τελευταία δύο χρόνια, η μουσική ήταν η θεραπεία μου περισσότερο από ποτέ. Ελπίζω λοιπόν αυτό το τραγούδι να γίνει φίλος σου».

Ο Smith τραγουδά στο ρεφρέν: «Έχεις νιώσει ποτέ ότι είσαι κάποιος άλλος/Νιώθεις ότι ο καθρέφτης δεν είναι καλό για την υγεία σου/Κάθε μέρα προσπαθώ να μην μισώ τον εαυτό μου/Αλλά τελευταία δεν πονάω όπως πριν/Ίσως Μαθαίνω πώς να με αγαπώ περισσότερο».

Το μουσικό βίντεο δείχνει ένα μοντάζ από κλιπ από την παιδική ηλικία του Smith και τις αρχές της μουσικής του καριέρας. Στη συνέχεια ακολουθεί ο τραγουδιστής του «Stay With Me» που διασκεδάζει σε ένα πάρτι. Ο Σμιθ είπε στο Instagram ότι ήταν «περιχαρής» που ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού. "Ελπίζω να σας αρέσει... καλώς ήρθατε στην αρχή μιας νέας εποχής. Αυτό θα είναι διασκεδαστικό."