ΝΕΑ

Οι Red Hot Chili Peppers θα αντικαταστήσουν τους Foo Fighters στο Jazz Fest!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Όταν οι Red Hot Chili Peppers ανέβουν στη σκηνή στο New Orleans Jazz & Heritage Festival την 1η Μαΐου, το συγκρότημα θα τιμήσει την κληρονομιά και το πνεύμα του αείμνηστου ντράμερ των Foo Fighters, Taylor Hawkins.

Ο RHCP, οι οποίοι έπαιξαν για τελευταία φορά στο Jazz Fest το 2016, πρόκειται να αντικαταστήσουν τους Foos μετά τον θάνατο του Hawkins στις 25 Μαρτίου στη Μπογκοτά της Κολομβίας, ενώ οι Foo Fighters ήταν σε περιοδεία. Οι Foo Fighters στη συνέχεια ακύρωσαν τις υπόλοιπες εμφανίσεις τους για το 2022.

Για τον καλό φίλο του Hawkins και συνάδελφο ντράμερ του RHCP, Chad Smith, η συναυλία είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε τον Hawkins.

«Παίρνουμε την Alison, τη γυναίκα του, μαζί μας και θα είναι μια γιορτή», λέει ο Smith στο Billboard. «Αυτό θέλει. Δεν θέλει να είναι τίποτα άλλο από το «Ας γιορτάσουμε τη μουσική, ας γιορτάσουμε τους φίλους μας, ας γιορτάσουμε τον Τέιλορ». Αυτό θα ήθελε και θα ήταν πολύ χαρούμενος που παίζετε και θα ήθελε να είναι τίποτα άλλο παρά μια θετική εμπειρία.» Οπότε θα τα κάνουμε όλα αυτά και εκείνη θα είναι μέρος αυτού και εγώ» Με τιμά πολύ που μπορούμε να το κάνουμε αυτό μαζί της. … Θα παίξουμε με την καρδιά μας», δήλωσε.

Με πληροφορίες από το Billboard.com