ΝΕΑ

Ο Rob Kardashian κατέθεσε την επίθεση με όπλο από την πρώην σύντροφο του, Blac Chyna

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Όσο το δικαστήριο βρίσκεται σε εξέλιξη, τόσες περισσότερες πληροφορίες θα βγαίνουν στο φώς για την κακοποιητική σχέση του Rob Kardashian και της Blac Chyna.

Ο Rob Kardashian κατέθεσε την Τετάρτη ότι φοβόταν για τη ζωή του μια νύχτα του 2016 όταν η τότε αρραβωνιαστικιά του Blac Chyna του έστρεψε ένα όπλο στο κεφάλι, του τράβηξε ένα καλώδιο φόρτισης τηλεφώνου γύρω από το λαιμό του και τον χτύπησε επανειλημμένα με μια μεταλλική ράβδο ενώ βρίσκονταν υπό την επίδραση ουσιών.

«Με στραγγάλισε, μου έβαλε όπλο δύο φορές στο κεφάλι, έπαιρνε κοκαΐνη και αλκοόλ», είπε ο Καρντάσιαν, με τη φωνή του να υψώνεται σχεδόν σαν κραυγή σε μια αίθουσα του δικαστηρίου του Λος Άντζελες, καθώς η δικηγόρος της Chyna, Lynne Ciani, προσπαθούσε να αμφισβητήσει την επίθεση και τη σοβαρότητά του.

«Είχες πάνω σου όσο ένα κορδόνι;» ρώτησε ο δικηγόρος.

«Μόλις σου είπα ότι δεν άφησε σημάδι στο πρόσωπό μου!» είπε ο Ρομπ Καρντάσιαν. «Και το όπλο στο κεφάλι μου δύο διαφορετικές στιγμές κατά τη διάρκεια της νύχτας δεν άφησε σημάδι στον κρόταφο μου!»

Ο Ρομπ Καρντάσιαν δεν είναι κατηγορούμενος σε αυτή τη δίκη. Οι ισχυρισμοί του Chyna εναντίον του, που απορρέουν από τα ίδια περιστατικά, θα λάβουν ξεχωριστή δίκη όταν ολοκληρωθεί η τρέχουσα.

Νωρίτερα την Τετάρτη, ο Corey Gamble, βασικός μάρτυρας που υποστήριξε την αφήγηση του Rob Kardashian για την επίθεση, επέμεινε ότι είδε την Chyna να τον χτυπάει με γροθιές και να τον μαστιγώνει με ένα καλώδιο φόρτισης τηλεφώνου, καθώς ο Ciani προσπαθούσε να ανοίξει τρύπες στην ιστορία του.

Ο Gamble είπε ότι έσπευσε στο σπίτι στο οποίο έμενε το ζευγάρι αφού η Kris Jenner έλαβε ένα τηλεφώνημα νωρίς το πρωί από τον γιο της, ο οποίος ακουγόταν βαθιά στεναχωρημένος.

Όταν έφτασε, είπε, η Chyna κρατούσε ένα είδος μεταλλικής ράβδου και την πέταξε κάτω. Έτρεξε προς τον Ρομπ Καρντάσιαν, χτυπώντας του το καλώδιο του τηλεφώνου και στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε.

«Όταν έφτασε κοντά του, άρχισε να τον χτυπάει», κατέθεσε ο Γκάμπλ. «Κατάφερα να μπω στη μέση των δύο. Χτυπήθηκα ακόμη και δύο ή τρεις φορές».

Ο Gamble είπε ότι η Chyna πέταξε μια καρέκλα στο αυτοκίνητο του Rob Kardashian καθώς έφευγε και μετά προσπάθησε να πάρει ένα τραπέζι αλλά ο Gamble τη σταμάτησε.

Με πληροφορίες από το Billboard.com