ΝΕΑ

Ο Maluma θα έχει το δικό του κέρινο ομοίωμα στο Madame Tussauds!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Ο Maluma απέκτησε το δικό του κέρινο ομοίωμα Madame Tussauds, το οποίο αποκαλύφθηκε στη γενέτειρά του Μεντεγίν της Κολομβίας, τη Δευτέρα. Το αντίγραφο του ίδιου του «Pretty Boy» σε φυσικό μέγεθος σηματοδοτεί την πρώτη κυκλοφορία στη Νότια Αμερική στην ιστορία του μουσείου κέρινων ομοιωμάτων.

Φορώντας ένα από τα επώνυμά του σύνολα, ένα λευκό διπλό σακάκι Versace σε συνδυασμό με μαύρα παπούτσια Bottega Veneta, το κέρινο ομοίωμα συμπίπτει με τη συναυλία του Maluma, Medallo en el Mapa, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου στο στάδιο Atanasio Girardot.

«Το έργο που δημιούργησε ολόκληρη η ομάδα στο Madame Tussauds είναι εξωπραγματικό», είπε ο κορυφαίος καλλιτέχνης σε μια δήλωση. «Η φιγούρα είναι ένα αληθινό αντίγραφό μου και είναι τιμή μου που τους φέρνουν ένα κομμάτι μου στους θαυμαστές μου πριν από τη συναυλία μου. Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, δούλεψα σκληρά για να μοιραστώ με τον κόσμο ότι το Μεντεγίν της Κολομβίας είναι τέχνη, πολιτισμός, μουσική και πολλά άλλα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να εκπροσωπώ τις ρίζες μου παγκοσμίως. Είμαι ευγνώμων και στα δύο μουσεία που συνεργάστηκαν και έκαναν μια ιστορική στιγμή όπου ένα κέρινο ομοίωμα παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Κολομβία και τη Νότια Αμερική».

Με πληροφορίες από το Billboard.com