ΝΕΑ

Η Kris Jenner αποκάλυψε την απόπειρα δολοφονίας του Rob Kardashian!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Η Kris Jenner θυμήθηκε την διαμάχη το 2016 που συνέβη μεταξύ του γιου της Rob Kardashian και της τότε κοπέλας του Blac Chyna και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρια της.

Η Jenner κατέθεσε για δεύτερη μέρα από το βήμα του μάρτυρα σε μια αίθουσα του δικαστηρίου του Λος Άντζελες την Παρασκευή ότι πίστευε ότι η Chyna προσπάθησε να δολοφονήσει τον γιο της. Εκείνη την εποχή, είπε ότι της είπαν ότι η Chyna έστρεψε ένα όπλο στο κεφάλι του Kardashian, προσπάθησε να τον στραγγαλίσει με ένα καλώδιο τηλεφώνου και τον χτύπησε με ένα μεταλλικό κοντάρι ενώ ήταν μεθυσμένος.

«Ήταν απόλυτο χάος. Ήταν τρομακτικό», είπε η Jenner. Είναι η πρώτη από τις τέσσερις κατηγορούμενες , μια ομάδα που περιλαμβάνει επίσης τις κόρες της Kim Kardashian, Khloe Kardashian και Kylie Jenner, που κατέθεσε στη μήνυση 100 εκατομμυρίων δολαρίων της Blac Chyna που ισχυριζόταν ότι οι γυναίκες συνωμότησαν για να ακυρώσουν το ριάλιτι της Rob & Chyna και να βλάψουν το status της διασημότητας.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, μεγάλο μέρος της μαρτυρίας της Chyna αφορούσε τον καυγά και τον εορτασμό της ανανέωσης της εκπομπής το προηγούμενο βράδυ. Η Chyna κατέθεσε ότι αστειευόταν με τον αρραβωνιαστικό της όταν τύλιξε ένα καλώδιο τηλεφώνου γύρω από το λαιμό του και άρπαξε το άφορτο όπλο του από ένα κομοδίνο.

Αλλά η Kris Jenner είπε ότι το να βάλει ένα όπλο στο κεφάλι του γιου της «δεν ήταν αστείο».

«Ήταν ένα χάος», θυμάται ενώ μιλούσε στον γιο της μετά το περιστατικό στις 15 Δεκεμβρίου 2016. «Μπορούσα μόνο να φανταστώ πώς ένιωθε. … Αυτή ήταν μια φρικτή κατάσταση. Ήμουν ραγισμένη».

Η Kris Jenner άρχισε να δακρύζει ενώ θυμόταν τον καβγά Rob Kardashian-Chyna, που συνέβη μήνες μετά την κλοπή της Kim Kardashian υπό την απειλή όπλου στο Παρίσι. Είπε ότι το να γνωρίζει ότι και τα δύο παιδιά της είχαν στραμμένο όπλο εναντίον τους μέσα στο ίδιο έτος ήταν τραυματικό για εκείνη.

«Ενώ η κατάσταση του Ρομπ συνεχιζόταν, η Κιμ είχε μόλις ασχοληθεί με το Παρίσι», είπε. «Της έβαλαν ένα όπλο στο κεφάλι, την κρατούσαν υπό την απειλή όπλου και την πέταξαν σε μια μπανιέρα. Είναι πολλά να τα πάρεις ως μητέρα».

Με πληροφορίες από το Billboard.com