ΝΕΑ

Η Camila Cabello αποκαλύπτει τον λόγο που έκανε audition στο X-Factor

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Κατά τη διάρκεια του Carpool Karaoke, η Camila Cabello είπε στον οικοδεσπότη James Corden για τα πάντα, από τη μουσική της και το ταξίδι της στην Αμερική μέχρι τη διασημότητα που ήθελε να παντρευτεί όταν ήταν νεότερη, σύμφωνα με το Billboard.

Όταν η Corden ρώτησε πώς ήταν να έρχεσαι στις ΗΠΑ, η Cabello είπε ότι «δεν είχε ιδέα τι συνέβαινε» καθώς διέσχιζε τα μεξικανικά σύνορα με τη μητέρα της, η οποία «είχε βασικά τα ρούχα στην πλάτη της» και «σχεδόν καθόλου χρήματα». Σε ηλικία μόλις 7 ετών, η Cabello νόμιζε ότι θα πήγαινε στο Disneyworld, φέρνοντας κάτι παραπάνω από το ημερολόγιό της και μια κούκλα Monsters Inc.

Μιλώντας για το πέρασμά της στο X Factor, που την οδήγησε στις Fifth Harmony, είπε στον Corden ότι η One Direction την ενέπνευσε να περάσει από οντισιόν για το σόου. Ωστόσο, αποκάλυψε επίσης τον πραγματικό λόγο που επέλεξε αυτόν τον ανταγωνισμό έναντι παρόμοιων εκπομπών.

"Αυτό είναι πραγματικά ντροπιαστικό και μπορώ να το πω μόνο γιατί ήταν σαν πριν από 10 χρόνια, αλλά κυριολεκτικά έλεγα: "Έκανα οντισιόν για το X Factor γιατί νόμιζα ότι θα παντρευτώ τον Harry Styles. Το πίστευα πραγματικά εκείνη την εποχή", εξομολογήθηκε. Πρόσθεσε ότι ίσως ο γάμος να μην ήταν ακριβώς αυτό που φανταζόταν, αλλά πίστευε ότι θα «ερωτευτούν».

Με πληροφορίες από το iHeart.com