ΝΕΑ

Οι Maneskin ερμήνευσαν Britney Spears, Iggy Pop και Charlie Chaplin στο Choachella!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Το ιταλικό συγκρότημα Måneskin που έκανε γνωστό το όνομά του στις Η.Π.Α. με ένα cover των Four Seasons, το "Beggin", ταρακούνησε την σκηνή κατά τη διάρκεια του σετ του συγκροτήματος την Κυριακή το βράδυ στο Coachella. Το γκρουπ πήγε και στα δύο άκρα του ποπ/πανκ κλίμακα και κάλυψαν αξέχαστα τραγούδια όπως το «Womanizer» της Britney Spears, ακολουθούμενο από το «I Wanna Be Your Dog» των Iggy Pop και των Stooges.

Αν και μπορεί να μην μετράει ακριβώς ως cover, ο τραγουδιστής Damiano David πρόσφερε επίσης μια μερική απαγγελία μιας από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές ομιλίες όλων των εποχών, τον κορυφαίο μονόλογο από την κλασική αντιφασιστική ταινία του Τσάρλι Τσάπλιν "The Great Dictator" ως εισαγωγή στο ένα νέο, πρωτότυπο τραγούδι που ήταν αφιερωμένο στην Ουκρανία.

Πιθανότατα, πολύ λίγο από το νεαρό πλήθος αναγνώρισε αμέσως την ομιλία του Τσάπλιν του 1940, την οποία ακολούθησε σύντομα ο Ντέιβιντ φώναξε «Γ***τον Πούτιν!». στη μέση του νέου τραγουδιού, "We're Gonna Dance on Gasoline", το τελευταίο τους νούμερο της βραδιάς στη σκηνή Mojave.

Με πληροφορίες από το Variety.com