ΝΕΑ

Ο Harry Styles ερμήνευσε δύο νέα, ακυκλοφόρητα τραγούδια στο Coachella!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

«Έχουμε πανσέληνο, εσύ έχεις ένα εισιτήριο και εγώ έχω τη γεύση», είπε ο Harry Styles ενώπιον των παρευρισκομένων στο Coachella το βράδυ της Παρασκευής, όπου ο σταρ παρουσίασε το πρώτο του headlining σετ στο φεστιβάλ.

Δεν θα μαντεύατε ποτέ ότι ήταν η πρώτη φορά που ο Styles εμφανίστηκε στο Coachella, δεδομένου του «γευστικού» μείγματος του 28χρονου νικητή των Grammy επί σκηνής, του εντυπωσιακού φωνητικού ελέγχου και φυσικά, της αίσθησης του στυλ του.

Για να ξεκινήσει το σετ o Styles τραγούδισε το νέο του σινγκλ από το Harry's House, «As It Was».

Με το Harry's House να κυκλοφορεί στις 20 Μαΐου, ο Styles εκμεταλλεύτηκε επίσης τη μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το ντεμπούτο του σε δύο τραγούδια που δεν έχουν ξανακούσει ποτέ από το επερχόμενο τρίτο άλμπουμ του. Το πρώτο, «Boyfriends», είναι, σύμφωνα με τα λόγια του Harry, ένα μεγάλο «f— you» στα «αγόρια παντού», ιδιαίτερα στους άνδρες που έχουν φερθεί άσχημα στις γυναίκες στη ζωή τους. "Boyfriends / They think you're so easy / You are sourced", ανοίγει το τραγούδι.

Το δεύτερο νέο τραγούδι, "Late Night Talking", είναι ένα πολύ πιο γλυκό, uptempo κομμάτι από έναν καταπατημένο Harry. «Αν νιώθεις απογοητευμένος, θέλω απλώς να σε κάνω πιο ευτυχισμένο μωρό μου», τραγουδάει στο ρεφρέν. «Κάναμε όλο αυτό το βράδυ μιλώντας / Για οτιδήποτε θέλεις μέχρι το πρωί / Τώρα είσαι στη ζωή μου, δεν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου».

Με πληροφορίες από το Billboard.com