ΝΕΑ

Οι BTS ανακοίνωσαν το επόμενο τους άλμπουμ!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Οι ARMY’s μπορεί να θρηνούν για το τέλος της εποχής του «Permission to Dance On Stage – Las Vegas» των BTS, αλλά τώρα έχουν μερικά μεγάλα νέα να γιορτάσουν αντ 'αυτού. Το κορεάτικο septet ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου άλμπουμ τους.

Στην τελευταία τους εμφάνιση στο Βέγκας το Σάββατο το βράδυ, το γκρουπ έπαιξε ένα teaser βίντεο για το πλήθος που περιείχε ασπρόμαυρα κλιπ από κάθε μέλος: Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V και Jungkook πριν πουν όλοι η φράση "We Are Bulletproof" σε ομοφωνία ακολουθούμενη από μια ημερομηνία: 10 Ιουνίου 2022. Ενώ το "We Are Bulletproof" φαίνεται να είναι το σλόγκαν για τη νέα εποχή, ο τίτλος του άλμπουμ δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Την Κυριακή, η δισκογραφική Big Hit Music των BTS έκανε τα νέα επίσημα στο Weverse, δημοσιεύοντας ένα μήνυμα που επιβεβαιώνει ότι ένα άλμπουμ είναι λίγο λιγότερο από δύο μήνες μακριά.

«Γεια», αρχίζει το μήνυμα. «Αυτή είναι η Big Hit Music. Οι BTS θα επιστρέψουν με άλλο νέο άλμπουμ στις 10 Ιουνίου 2022. Λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ θα δοθούν σε ξεχωριστή ειδοποίηση σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Ανυπομονούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας για το νέο άλμπουμ των BTS. Σας ευχαριστώ.», πρόσθεσε.

Με πληροφορίες από το Billboard.com