ΝΕΑ

Το “Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore” βρίσκεται χαμηλά στο Box Office λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Το "Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore" δεν μαγεύει το κοινό, τουλάχιστον, σε σύγκριση με άλλες ταινίες που διαδραματίζονται στον μαγικό κόσμο του Harry Potter.

Το τελευταίο κεφάλαιο στο έπους του prequel, το οποίο διαδραματίζεται δεκαετίες πριν από τις περιπέτειες του Χάρι, του Ρον και της Ερμιόνης, άνοιξε στο διεθνές box office το Σαββατοκύριακο και απέσπασε 58 εκατομμύρια δολάρια από 22 αγορές του εξωτερικού. Αυτή είναι μια απότομη πτώση σε σχέση με το "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald" του 2018, η προηγούμενη ταινία της φανταστικής σειράς, η οποία συγκέντρωσε 191 εκατομμύρια δολάρια στο διεθνές ντεμπούτο της.

Ομολογουμένως, το sequel παιζόταν σε 79 χώρες, ενώ το threequel δεν θα έχει τόσο μεγάλο αποτύπωμα μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο, όταν το "The Secrets of Dumbledore" θα φτάσει σε 44 επιπλέον αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Κορέας, της Βραζιλίας και του Μεξικού. Το «Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore» κάνει, επίσης, πρεμιέρα το επόμενο Σαββατοκύριακο στη Βόρεια Αμερική.

Με πληροφορίες από το Variety.com