ΝΕΑ

Έφτασε το τρίτο άλμπουμ της Camila Cabello, "Familia"

Από την Γεωργία Θεοδωρίδου

Το τρίτο στούντιο άλμπουμ της Camila Cabello έφτασε — την Παρασκευή (8 Απριλίου), το νεότερο LP της τραγουδίστριας "Bam Bam", Familia , κυκλοφόρησε τα μεσάνυχτα και δίνει στους θαυμαστές μερικές από τις πιο εσωστρεφείς και προσωπικές της δουλειές μέχρι σήμερα. Ο δίσκος περιλαμβάνει συνολικά 12 τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων των σινγκλ "Don't Go Yet" και "Bam Bam" με τον Ed Sheeran , και τρεις νέες συνεργασίες: Ο Cabello λαμβάνει μια ασίστ από τον Willow στο "Psychofreak" που ρίχνει φως στον χωρισμό της από τους Fifth Harmony . , ενώ οι Yotuel και Maria Becerra δανείζουν τα ταλέντα τους στα κομμάτια “Lola” και “Hasta Los Dientes” αντίστοιχα.

Η Cabello είπε στο Billboard ότι η Familia είναι μια γιορτή των φίλων και των αγαπημένων της προσώπων. «Αυτό το άλμπουμ για μένα σημαίνει κοινότητα, φαντάζομαι το αντίθετο από εσένα μόνος σου. Είναι περισσότερο εσείς με άλλους ανθρώπους να μοιράζεστε αυτή τη χαρά και την επιτυχία, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Αλληλεξάρτηση συνειδητοποιώντας πόσο σημαντικοί είναι όλοι στη ζωή σας. Πολλά από αυτά είναι εμπνευσμένα από τις σχέσεις μου: οι σχέσεις μου με την οικογένειά μου, η σχέση μου με τους φίλους μου, η σχέση μου με τον [τότε] σύντροφό μου… όλα έχουν να κάνουν με τις σχέσεις με άλλους ανθρώπους, επομένως, την Familia .»

Η Familia συμμετέχει στη συνέχεια της κυκλοφορίας του Cabello το 2019, Romance . Η δεύτερη προσπάθεια κορυφώθηκε στο Νο. 3 του Billboard 200 , πέρασε συνολικά 41 εβδομάδες στο τσαρτ και δημιούργησε συνολικά τέσσερα σινγκλ στο Billboard Hot 100 — από τα τέσσερα τραγούδια, το "My Oh My" με τον DaBaby σημείωσε το υψηλότερο chart. και έφτασε στο Νο. 12. Συγκριτικά, τα τρέχοντα σινγκλ της Familia "Bam Bam" και "Don't Go Yet" έχουν κατακτήσει στα Νο. 23 και 42 της λίστας όλων των ειδών.

Με πληροφορίες από το Billboard