ΝΕΑ

Η Avril Lavigne αρραβωνιάστηκε τον Mod Sun!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Η Avril Lavigne βρήκε και επίσημα το skater boy της! Η 37χρονη pop-punk rocker ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Mod Sun σε μια ανάρτηση στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι ο καλός έθεσε το μεγάλο ερώτημα στο Παρίσι λίγο έξω από τον Πύργο του Άιφελ.

Η τραγουδίστρια του «Bite Me» μοιράστηκε μια φωτογραφία από την ιδιαίτερη στιγμή τους, με μια φωτογραφία του μουσικού την ώρα της πρότασης. «Ουι! Je t’aime pour toujours», έγραψε, που μεταφράζεται σε «Σ'αγαπώ πάντα».

Ο Mod Sun, γεννημένος ως Derek Ryan Smith, δημοσίευσε επίσης την ίδια φωτογραφία στο Instagram του, μοιράζοντας ένα γλυκό ποίημα που έγραψε για τη μέλλουσα νύφη του. «Την μέρα που γνωριστήκαμε ήξερα ότι εσύ ήσουν η μία», έγραψε. «Μαζί για πάντα μέχρι να τελειώσουν οι μέρες μας».

«Είχα ένα όνειρο όπου έκανα πρόταση γάμου στο Παρίσι», συνέχισε. «Έβγαλα ένα δαχτυλίδι + σου ζήτησα να το φορέσεις. Ήμουν στο ένα γόνατο καθώς σε κοιτούσα στα μάτια. Είσαι πολύ όμορφη για να περιγράψω τα λόγια μου. Σου έπιασα το χέρι + πήρα μια τελευταία πνοή… Είπα «θα με παντρευτείς;» + εκείνη είπε «ναι».

Με πληροφορίες από το Billboard.com