ΝΕΑ

Η Camila Cabello αποκαλύπτει τους τρεις «Emo Queens» και τους συνεργάτες των ονείρων της

Από την Γεωργία Θεοδωρίδου

Η Camila Cabello παίζοντας "Answering the Internet" σε ένα ραδιόφωνο του Ηνωμένου Βασιλείου την Τρίτη (5 Απριλίου) και επέλεξε τις τρεις "emo queens" που κυριαρχούν στις λίστες αναπαραγωγής της αυτές τις μέρες.

Η ερώτηση προέκυψε όταν ρωτήθηκε για τη μουσική που έχει αυτή τη στιγμή σε επανάληψη. «Άκουσα το Motomami από τη Rosalía , αυτό ήταν το τελευταίο άλμπουμ που άκουσα», είπε. «Μου αρέσει επίσης να νιώθω και να ακούω την Gracie Abrams . Λατρεύω την Gracie. Και οι τρεις βασίλισσες των emo αυτή τη στιγμή, για μένα: η Gracie Abrams, η Phoebe Bridgers και η Taylor Swift .

Η Κουβανοαμερικανίδα τραγουδίστρια συνέχισε να εξήγησε ποιο από τα τρία άλμπουμ των τριών καλλιτεχνών της είχε κολλήσει ιδιαίτερα, απαριθμώντας τα Folklore and Evermore της Swift , Punisher των Bridgers και This Is What It Feels Like του Abrams .

Η Cabello αποκάλυψε επίσης το τρίο από τους συναδέλφους καλλιτέχνες με τους οποίους θα ήθελε να δουλέψει μια μέρα. «Θα ήθελα πολύ να συνεργαστούμε, πλάκα με κάνεις; Και με τους τρεις», είπε. «Ταυτόχρονα ή μεμονωμένα, δεν με νοιάζει. Τους αγαπώ."

Φυσικά, η Cabello έχει την περισσότερη ιστορία με τη Swift αφού άνοιξε για την σούπερ σταρ στην περιοδεία της στο Reputation Stadium το 2018 μαζί με τους Broods και Charli XCX . Αυτή και η τραγουδίστρια του "Beg for You" έρχονταν επίσης μαζί με τη Swift στη σκηνή κάθε βράδυ του σόου για να ερμηνεύσουν μαζί το επιτυχημένο σινγκλ της εποχής του 1989 "Shake It Off" — ακόμη και αντιγράφοντας το νούμερο για την καριέρα της Taylor στα American Music Awards 2019 με τη Χάλσεϊ να παίρνει τη θέση του Τσάρλι.

Εν τω μεταξύ, η τραγουδίστρια του «Bam Bam» προετοιμάζεται για την κυκλοφορία του τρίτου σόλο άλμπουμ της, “Familia” , το οποίο θα κυκλοφορήσει σήμερα (8 Απριλίου) μέσω της Epic Records. Περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Ed Sheeran , Willow , Yotuel και Maria Becerra .

Με πληροφορίες από το BillBoard