ΝΕΑ

Ο Justin Bieber προσφέρει δωρεάν ψυχίατρο σε εργαζόμενους και θαυμαστές σε νέα συνεργασία

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Η Justice World Tour του Justin Bieber έγινε ακόμα καλύτερη.

Ο ποπ σταρ, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο πρώτο σκέλος της μεγαλύτερης περιοδείας της καριέρας του, μόλις ανακοίνωσε μια πολύ ιδιαίτερη συνεργασία. Σύμφωνα με την πρωτοβουλία του Justice In Action, ο Bieber συνεργάζεται τώρα με την διαδικτυακή πλατφόρμα θεραπείας BetterHelp για να παρέχει δωρεάν πρόσβαση στη θεραπεία για το πλήρωμα της περιοδείας καθώς και στους θαυμαστές του.

«Το μόνο πράγμα που έμαθα όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι όλοι περνάμε από τα σκαμπανεβάσματα μας και όλοι χρειαζόμαστε βοήθεια μερικές φορές», είπε ο 28χρονος, ο οποίος ήταν ειλικρινής για τους αγώνες του για την ψυχική του υγεία και για τη βοήθεια στο παρελθόν. «Το να μπορώ να προσφέρω πρόσβαση σε δωρεάν θεραπεία στους θαυμαστές μου και στην οικογένεια της περιοδείας μου είναι μια πραγματική ευλογία και είμαι ευγνώμων που μπορώ να το κάνω».

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, ο ποπ σταρ θα προσφέρει έναν δωρεάν μήνα θεραπείας στους θαυμαστές του, τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τον εαυτό τους ή να μοιραστούν με έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας που έχει ανάγκη. Η BetterHelp έχει δεσμεύσει έως και 3.000.000 $ σε αυτήν την πρωτοβουλία.

Το πλήρωμα της περιοδείας του τραγουδιστή θα έχει δωρεάν πρόσβαση σε εξουσιοδοτημένους θεραπευτές για 18 μήνες μέσω της BetterHelp, για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του ψυχικού και σωματικού στρες που συνεπάγεται το επάγγελμά τους, ειδικά στον απόηχο της πανδημίας COVID-19, η οποία είχε τεράστιο αντίκτυπο στην τουριστική βιομηχανία.

Με πληροφορίες από το Billboard.com