ΝΕΑ

The Weeknd: Θα αλλάξει το όνομα του;

Από την Γεωργία Θεοδωρίδου

Ο The Weeknd θέλει να αλλάξει τα πράγματα. Την Κυριακή, ο τραγουδιστής του «Moth to a Flame» αναρωτήθηκε μέσω Twitter αν θα έπρεπε να αλλάξει το καλλιτεχνικό του όνομα από The Weeknd για να γίνει γνωστός με το μικρό του όνομα, Abel.

Ενώ συνομιλούσε με τους θαυμαστές πριν από την κυκλοφορία του μουσικού του βίντεο "Out of Time" (κυκλοφόρησε την Τρίτη), ο τραγουδιστής έγραψε στο Twitter: "Είστε ξεκαρδιστικοί. Νιώθω ότι πρέπει να αλλάξω το καλλιτεχνικό μου όνομα σε ABEL σε αυτό το σημείο lol.» Στη συνέχεια, ακολούθησε το tweet του λέγοντας ότι «ίσως κάνει ένα ΝΑΙ και απλώς θα αλλάξει νομίμως το όνομά μου σε ABEL. χωρίς επίθετο. Όπως η Madonna ή η Cher ή ο Prince. Δεν ξέρω ότι μου φαίνεται πολύ». Το Billboard έχει επικοινωνήσει για να δει εάν το The Weeknd σκέφτεται σοβαρά μια αλλαγή ονόματος.

Για ό,τι αξίζει, το The Weeknd φαίνεται να έχει την υποστήριξη των θαυμαστών του αν κάνει τη μετάβαση. Ο John Legend, ο οποίος ετοιμαζόταν να πάει στα Grammy Awards 2022 το βράδυ της Κυριακής, αφιέρωσε μια στιγμή από την πολυάσχολη μέρα του για να δώσει τη σφραγίδα της έγκρισής του στον τραγουδιστή, γράφοντας «ABEL is dope» όταν ο καλλιτέχνης του Dawn FM ρώτησε τους θαυμαστές αν θα έπρεπε να περάσει από το «ABEL επίσημα γνωστό ως The Weeknd».

Ο The Weeknd, του οποίου το γενέθλιο όνομα είναι Abel Tesfaye, πέρασε το απόγευμα κάνοντας tweet καθώς αποχώρησε από τα βραβεία Grammy 2022, όπου προτάθηκε και κέρδισε στην κατηγορία καλύτερης μελωδικής ραπ ερμηνείας για το «Hurricane» του Kanye West, στο οποίο επίσης συμμετείχε ο Lil Baby.

Δείτε τα tweets του The Weeknd σχετικά με μια πιθανή αλλαγή ονόματος παρακάτω.

Με πληροφορίες από το BillBoard