ΝΕΑ

Η Lady Gaga γιορτάζει το 13ο Grammy της: «Έκλαψα όπως την πρώτη φορά»

Από την Γεωργία Θεοδωρίδου

H Lady Gaga πρόσθεσε ένα ακόμη Grammy στη μεγάλη συλλογή της, από την τελετή της Κυριακής και την επόμενη μέρα μπήκε στα social media, για να απολαύσει την τελευταία της νίκη. Μετά το βράδυ, η σούπερ σταρ ήταν υποψήφια για πέντε βραβεία με τον Tony Bennett για το δεύτερο συνεργατικό τους άλμπουμ “Love for Sale” και έφυγαν με το Grammy για το καλύτερο παραδοσιακό φωνητικό άλμπουμ ποπ .

«Κέρδισα το δέκατο τρίτο μου Grammy χθες το βράδυ και έκλαψα όπως την πρώτη φορά που κέρδισα για το «Just Dance»», έγραψε δίπλα σε μια λαμπερή φωτογραφία της που κρατά το τρόπαιο. «Ο Τόνι κι εγώ είμαστε τόσο ευγνώμονες για αυτήν την τιμή. Ήμουν τόσο περήφανος που ήμουν μέρος μιας τόσο όμορφης κοινότητας μουσικών όπου τόσοι πολλοί άνθρωποι ανταμείφθηκαν για την τέχνη τους… I [heart emoji] U.» Ωστόσο, ορισμένοι θαυμαστές έσπευσαν να επισημάνουν ότι, ενώ η Gaga κέρδισε την πρώτη της υποψηφιότητα από την Ακαδημία Ηχογράφησης για το "Just Dance" το 2009, δεν πέτυχε τις πρώτες της νίκες παρά μόνο την επόμενη χρονιά, όταν κέρδισε το καλύτερο ηλεκτρονικό/χορευτικό άλμπουμ για το The Fame και καλύτερη ηχογράφηση χορού για το "Poker Face".

Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην τραγουδίστρια καθώς έκανε ένα συγκινητικό αφιέρωμα των "Love for Sale" και "Do I Love You" αφιερωμένο στον Bennett — ο οποίος αποσύρθηκε από τη σκηνή πριν από την κυκλοφορία του τελευταίου τους άλμπουμ, λόγω του ότι προωθεί τη νόσο του Αλτσχάιμερ και δεν παρακολούθησε την παράσταση.

Η Gaga κέρδισε επίσης τις καρδιές κατά τη διάρκεια της τελετής με την ευγένειά της προς το SZA , με το φόρεμα της τραγουδίστριας R&B φτιαγμένο με πατερίτσες και βοηθώντας την να ανέβει στο βάθρο για να αποδεχτεί το Grammy για την καλύτερη ερμηνεία ποπ ντουέτο/ομάδα με την Doja Cat - ένα βραβείο πολλών θεατών και κριτικών εξίσου υπέθεσε ότι η ίδια η Gaga θα κέρδιζε.

Διαβάστε παρακάτω τη γεμάτη ευγνωμοσύνη ανάρτηση της Gaga:

Με πληροφορίες από το BillBoard