ΝΕΑ

Οι Red Hot Chili Peppers προετοιμάζονται για ένα ακόμη Νο. 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο με το “Unlimited Love”

Από την Γεωργία Θεοδωρίδου

Οι εισαχθέντες του Rock Hall οδηγούνται στην κορυφή των charts του Ηνωμένου Βασιλείου, με το Unlimited Love (μέσω της Warner Records), το οποίο ξεπερνά τις πωλήσεις του πλησιέστερου αντιπάλου του, του Ed Sheeran. Το Unlimited Love είναι το 12ο στούντιο album της εναλλακτικής ροκ των ΗΠΑ.

Αν κερδίσει τον τίτλο, το Unlimited Love θα είναι το πέμπτο Νο. 1 των Chili Peppers στο Ηνωμένο Βασίλειο και το πρώτο μετά από το I'm With You του 2011 . Επίσης, το Βρετανικό κοινό φαίνεται να απολαμβάνει και το σουηδικό μέταλ συγκρότημα Meshuggah , του οποίου το ένατο στούντιο άλμπουμ Immutable (Atomic Fire) βρίσκεται στο Νο. 5 στο Επίσημο Airplay Chart. Εάν κρατήσει τη θέση του, το Immutable θα γίνει το πρώτο άλμπουμ των rockers στο Top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου. Ανεξάρτητα από το πού θα φτάσει, θα έχει να ξεπεράσει εύκολα την προηγούμενη κορυφή του, το Νο. 32 για το The Violent Sleep of Reason του 2016 .

Εν τω μεταξύ, το “The Wanted” πρόκειται να ανέβει στα charts μετά τον θάνατο του τραγουδιστή, Tom Parker. Το Most Wanted: The Greatest Hits (Island) του αγγλικού συγκροτήματος επιστρέφει στην κορυφή, στο Νο. 9. Κυκλοφόρησε το 2021 και έγινε η τέταρτη κυκλοφορία του συγκροτήματος στο UK Top 10, μετά το The Wanted (Νο. 4) του 2010, το 2011 Battleground (Νο. 5) και το Word of Mouth του 2013 (Νο. 9). Επίσης, προσβλέπεται στην έναρξη των Top 40 νέων κυκλοφοριών από το Essex της Αγγλίας, το ντεμπούτο mixtape του ράπερ French the Kid, Never Been Ordinary (Dropout UK), στο Νο. 21. ενώ το συνεργατικό LP The Unfolding (Real World) των Hannah Peel & Paraorchestra υποκλίνεται στο Νο. 30 της έκρηξης των chart.

Με πληροφορίες από το Billboard