ΝΕΑ

Ο Trevor Noah και ο Questlove αστειεύτηκαν στα Grammy για την σφαλίαρα του Will Smith στον Chris Rock

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Την Κυριακή, στο MGM Grand τουΛας Βέγκας, ο Trevor Noah επέστρεψε ως οικοδεσπότης των βραβείων Grammy αφού παρουσίασε για πρώτη φορά το σόου το 2021.

Τα 64α ετήσια βραβεία Grammy έλαβαν χώρα μόλις μία εβδομάδα μετά τα Όσκαρ, τα οποία έγιναν πρωτοσέλιδο κυρίως για το περιστατικό με τον Will Smith, ο οποίος χαστούκισε τον οικοδεσπότη Chris Rock. Ο πειρασμός να αναφερθεί στο θέμα της εβδομάδας αποδείχτηκε πολύ μεγάλος για τον παρουσιαστή του Grammy, Noah, ο οποίος παραλίγο να περάσει τον μονόλογό του χωρίς να αναφέρει τη σφαλιάρα. Όμως, την τελευταία στιγμή, ενέδωσε.

Περιγράφοντας τα γεγονότα, ο Noah υποσχέθηκε ότι «αυτή είναι μια τελετή όπου απονέμουμε βραβεία» και διαβεβαίωσε τους θεατές ότι «θα κρατάμε τα ονόματα των ανθρώπων μακριά από το στόμα μας».

Ο Questlove έκανε επίσης αναφορά στο χαστούκι του Will Smith για τα Όσκαρ κατά την παρουσίαση του τραγουδιού της χρονιάς. «Θα απονείμω αυτό το βραβείο και πιστεύω ότι εσείς θα μείνετε 500 μέτρα μακριά μου», είπε, προσθέτοντας, «Απλώς παίζω». Μόλις πριν από μια εβδομάδα, ο Questlove κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ για το ντοκιμαντέρ «Summer of Soul».

Με πληροφορίες από το Billboard.com