ΝΕΑ

Το BBC τιμάει τους The Rolling Stones με σειρά-ντοκιμαντέρ

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Οι Rolling Stones πρόκειται να αποτελέσουν το θέμα μιας παγκόσμιας αποκλειστικής σειράς ταινιών τεσσάρων μερών που παράγεται από τα Mercury Studios για το BBC Two. Η σειρά ταινιών, με τίτλο «My Life as a Rolling Stone», θα είναι μέρος μιας σεζόν προγραμματισμού σε τηλεοπτικές, ραδιοφωνικές και ψηφιακές πλατφόρμες για τον εορτασμό της 60ής επετείου του θρυλικού συγκροτήματος.

Οι ωριαίες ταινίες θα παρουσιάσουν ένα οικείο πορτρέτο του κάθε μέλους, του Mick Jagger, του Keith Richards, του Ronnie Wood και του Charlie Watts, εμβαθύνοντας στις προσωπικότητες, τα πάθη και τις αναμνήσεις τους. Οι ταινίες θα περιλαμβάνουν επίσης πλάνα που δεν έχουν δει και αποκλειστικές ιστορίες από τα επιζώντα μέλη του συγκροτήματος και επειδή δυστυχώς πέθανε τον Αύγουστο του 2021, η ιστορία του Watts θα ειπωθεί μέσω των συναδέλφων του μελών του συγκροτήματος, μουσικών και θαυμαστών του, πάνω από συνεντεύξεις αρχείου του. Ειδικοί καλεσμένοι όπως οι Steven Tyler, Tina Turner, Rod Stewart, Slash, Chrissie Hynde και P.P. Ο Arnold θα εμφανιστούν στη σειρά ταινιών, μοιράζοντας πώς έχουν εμπνευστεί από το συγκρότημα. Το «My Life as a Rolling Stone» θα σκηνοθετηθεί από τους βραβευμένους σκηνοθέτες Oliver Murray και Clare Tavernor και θα μεταδοθεί στο BBC Two και στο BBC iPlayer αυτό το καλοκαίρι και θα διανεμηθεί διεθνώς από τα Mercury Studios. Ο Joyce Smyth, μάνατζερ των Stones, είχε λίγα λόγια να μοιραστεί για τη σειρά, λέγοντας:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που γιορτάζουμε τα εξήντα χρόνια των Rolling Stones με αυτές τις τέσσερις ταινίες που δίνουν στους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο μια νέα και συναρπαστική ματιά στο συγκρότημα.»

Με πληροφορίες από το Billboard