ΝΕΑ

Χρόνια Πολλά Steven Tyler! 10 Facts που ίσως δεν ήξερες για τον τραγουδιστή των Aerosmith

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Ο Steven Tyler είναι ένας από τους πιο αγαπητούς μουσικούς καλλιτέχνες στην κλασική ροκ ιστορία. Οι περισσότεροι λάτρεις της κλασικής ροκ τον γνωρίζουν ως τραγουδιστή του θρυλικού συγκροτήματος Aerosmith.

Φυσικά υπάρχουν και άλλοι, ειδικά οι νέοι λάτρεις της μουσικής που τον αναγνωρίζουν ως πρώην κριτή του American Idol. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μάθει κάποιος τον Steven Tyler, αλλά να είστε σίγουροι πως μόλις αντικρίσει το ταλέντο του, δεν υπάρχει τρόπος να τον ξεχάσει. Ωστόσο, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι ως επί το πλείστον, είναι γνωστός ως ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές ροκ εν ρολ όλων των εποχών. Σήμερα, ο Steven Tyler κλείνει τα 74 και εμείς αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας, 10 Facts που ίσως να μην γνωρίζατε για την ζωή του.

1) Έχει πολλά πτυχία!

Έλαβε τιμητικό πτυχίο από ένα από τα πιο διάσημα μουσικά κολέγια στις Ηνωμένες Πολιτείες που ονομάζεται Berklee College of Music, το 2003. Δύο χρόνια αργότερα έλαβε τιμητικό πτυχίο, επίσης ,από ένα άλλο κολέγιο στη Βοστώνη που ονομάζεται Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης.

2) Ο Tyler σύμφωνα με το Rolling Stone θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους Frontman συγκροτήματος, όλων των εποχών.

3) Ο Steven Tyler δεν γνώριζε την υπάρξη της κόρης του, Liv, μέχρι εκείνη να γίνει 8 ετών που έμαθε την αλήθεια.

4) Είναι μεγάλος θαυμαστής της θάλασσας και των θαλάσσιων σπορ. Έχει ιδιαίτερη αγάπη, μάλιστα, στο Scuba Dive. Λόγω της αγάπης του στη θάλασσα έμαθε να κρατάει την ανάσα του μέχρι και 2 λεπτά.

steven

5) Μετά από χειρουργική επέμβαση στη φωνή του το 2006, ο Tyler βρίσκεται στο Ινστιτούτο Υγείας Φωνής κοντά στους Julie Andrews, Joe Buck, Roger Daltrey, Christina Perri, Lionel Richie, Paul Stanley και Keith Urban.

6) Steven Tyler δεν είναι το πραγματικό του όνομα. Στην πραγματικότητα τον λένε Steven Victor Tallarico.

7) Έχει πολυεθνική καταγωγή. Ο πατέρας του καταγόταν από την Ιταλία και την Γερμανία ενώ η μητέρα του από την Πολωνία και την Αγγλία.

8) Ο Steven Tyler έχει παραδεχτεί πως έχει πειραματιστεί με την σεξουαλικότητα του όπως ήταν νέος και κατέληξε πως η ετεροφυλία ήταν εκείνη που του ταίριαξε.

9) Μπορεί να μην του φαίνεται, όμως, στο Λύκειο ήταν πρωταθλητής στο τραμπολίνο στην Ολυμπιακή ομάδα του σχολείο του.

10) Για τον Tyler, ακόμη και αν έχει ταξιδέψει σε ολόκληρο τον πλανήτη λόγω των περιοδειών με τους Aerosmith, ο τέλειος προορισμός για διακοπές είναι η Disneyland.