ΝΕΑ

Οι Nothing But Thieves ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του Moral Panik σε βινύλιο... και έρχονται Αθήνα!

Με τις κυκλοφορίες των “Moral Panic” και “Moral Panic II” τα πρoηγούμενα δύο χρόνια, η πενταμελής μπάντα Nothing But Thieves ανακοίνωσαν πως θα κυκλοφορήσουν αυτά τα δύο projects μαζί, σε φυσική μορφή βινυλίου, με τίτλο “Moral Panic: The Complete Edition” στις 22 Απριλίου μέσω της Panik Records/Sony Music.

To “Moral Panic II” διαδέχτηκε το 3ο album “Moral Panic”, το οποίο έφτασε στο #3 των charts, με τις δύο κυκλοφορίες να μοιράζονται κοινά στοιχεία στους στίχους και το θέμα.

Τα δύο album είναι διαθέσιμα ψηφιακά ως μία κυκλοφορία, αλλά θα κυκλοφορήσουν πλέον και σε φυσική μορφή ως βινύλιο (το οποίο θα περιλαμβάνει 16 τραγούδια), τον Απρίλιο με τίτλο “Moral Panic: The Complete Edition”.

Στο EP υπάρχουν 5 νέα tracks, συμπεριλαμβανομένων των singles “Futureproof” και “Miracle, Baby”, τα οποία διαδέχτηκαν τα singles του “Moral Panic”, τα “Is Everybody Going Crazy?”, “Real Love Song”, “Phobia” και “Impossible”. Το “Moral Panic” έχει φτάσει τα 102 εκατομμύρια streams και έχει κερδίσει τη στήριξη των BBC Radio 1, Virgin Radio και Radio X καθώς επίσης κέρδισαν και το βραβείο “Best Indie Act” στα βραβεία Global Radio’s 2021 Awards. To “Moral Panic” αποτελεί την νέα τους κυκλοφορία μετά το EP του 2018 “What Did You Think When You Made Me This Way”, το πετυχημένο album τους “Broken Machine” του 2017, το οποίο έφτασε στο #2 του UK album chart, καθώς και το debut self-titled album τους “Nothing But Thieves”.

Τα τελευταία χρόνια οι Nothing But Thieves έχουν πουλήσει 1 εκατομμύριο albums και έχουν συγκεντρώσει πάνω από 160 εκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Τώρα ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τις 22 συναυλίες τους στην Ευρώπη αυτό το μήνα, συμπεριλαμβανομένης μιας συναυλίας 18,000 ατόμων στο Άμστερνταμ, με τη περιοδεία να ξεκινάει στο Παρίσι στις 26 Μαρτίου και μεταξύ άλλων θα βρεθούν και στην Ελλάδα στις 29 Ιουνίου στα πλαίσια του Ejekt Festival.