ΝΕΑ

Ο Pete Davidson έχει τατουάζ με το όνομα της Kim Kardashian στο στήθος του

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Η Kim Kardashian έκανε την πρώτη εμφάνιση της μετά το διαζύγιο με τον Kanye West στο The Ellen DeGeneres Show και μίλησε για το ειδύλλιό της με τον Pete Davidson.

Αφού επεσήμανε ότι είχε να «βγαίνει ραντεβού πριν από την ύπαρξη του Instagram», η μεγιστάνας των Skims ομολόγησε ότι αισθάνεται πολύ χαρούμενη αυτές τις μέρες με τον κωμικό του Saturday Night Live. «Πήρα τον χρόνο μου, και νιώθω τόσο ωραία, και θέλω να το κρατήσω για πάντα», είπε.

Στη συνέχεια, η Kardashian απευθύνθηκε στη viral selfie που δημοσίευσε ο Davidson νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, στην οποία φαίνεται ένα τατουάζ με το όνομά της στο στήθος του. «Ναι, έχει μερικά τατουάζ, μερικά χαριτωμένα, ξέρεις, που έκανε», είπε. «Αλλά η «Κιμ» δεν είναι τατουάζ. είναι στην πραγματικότητα ένα branding. Σαν ένα… branding; Επειδή, επιτρέψτε μου να το εξηγήσω!» πρόσθεσε γρήγορα.

«Επειδή ήθελε να κάνει κάτι που ήταν πραγματικά διαφορετικό. Στο πρώτο τατουάζ που έκανε, είπα, «Ω, τόσο χαριτωμένο, σε ευχαριστώ, ω θεέ μου!» Ξέρεις, δεύτερον, ό,τι κι αν… Αλλά αυτό κάνουν οι άνθρωποι τατουάζ, σωστά; Κάνουν τατουάζ για το τι συμβαίνει στη ζωή τους και έτσι είπα, «Είμαι ξεχωριστή;»».

Η Kardashian ξεκαθάρισε ότι ο Davidson έχει πράγματι πολλά τατουάζ με «χαριτωμένα πράγματα» εμπνευσμένα από αυτήν. "Νομίζω ότι το αγαπημένο μου, λέει, "Το κορίτσι μου είναι δικηγόρος." Και αυτό είναι πραγματικά χαριτωμένο.”, πρόσθεσε η τηλεπερσόνα.

Με πληροφορίες από το Billboard.com