ΝΕΑ

Το CBS πρόκεται να δημοσιεύσει ακυκλοφόρητο υλικό της Whitney Houston

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Το Entertainment Tonight θα κυκλοφορήσει πλάνα της αείμνηστης Whitney Houston σε νέο Special Ντοκιμαντέρ του CBS, τα οποία πρόκειται να δούμε για πρώτη φορά . Το «Whitney, a Look Back», θα προβληθεί στις 2 Απριλίου στις 8 στο CBS και διαθέσιμο για ροή την επόμενη μέρα στο Paramount Plus.

Το Entertainment Tonight θα κυκλοφορήσει το υλικό από το αρχείο της, με νέες συνεντεύξεις με αστέρια όπως η Dionne Warwick, ο Clive Davis, η CeCe Winans, η Monica και η Kelly Price. Το Special θα προβληθεί λίγο μετά τη 10η επέτειο από τον θάνατο της τραγουδίστριας στις 11 Φεβρουαρίου, η ειδική θα εξερευνήσει τις ημέρες πριν και μετά από εκείνη την τραγική ημέρα του 2012.

Η ανακοίνωση του «Whitney, a Look Back» έρχεται καθώς η περιουσία της τραγουδίστριας έχει τετραπλασιαστεί τα κέρδη της τα τελευταία τρία χρόνια, από τότε που η Primary Wave Music ανέλαβε τον έλεγχο των μισών περιουσιακών στοιχείων της Houston το 2019. Το «Whitney, a Look Back» είναι παραγωγή της Entertainment Tonight. Η Erin Johnson είναι εκτελεστική παραγωγός με τους Leslie Kawaguchi και Whitney Wallace ως συνεκτελεστικούς παραγωγούς του special.

Με πληροφορίες από το Variety