ΝΕΑ

Η Camila Cabello έκανε προεπισκόπηση του νέου της άλμπουμ «Familia» στο TikTok με live-streaming

Από την Γεωργία Θεοδωρίδου

Η Camila Cabello ανακοίνωσε μια «καθηλωτική» συναυλία TikTok για να γιορτάσει την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «Familia». Η τραγουδίστρια πρόκειται να παίξει ένα ειδικό σετ στις 7 Απριλίου, την παραμονή της κυκλοφορίας της τρίτης της δισκογραφικής δουλειάς. Σύμφωνα με μια επίσημη λίστα, η εκπομπή θα περιλαμβάνει «τις πρώτες ζωντανές εμφανίσεις» κομματιών από το «Familia».

Η επικείμενη διαδικτυακή παράσταση της Cabello περιγράφεται ως «ένα φανταστικό ταξίδι στο μυαλό του καλλιτέχνη, με μεταβαλλόμενα σκηνικά και κοστούμια σχεδιασμένα να συμπληρώνουν τη μουσική». «Η παράσταση δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας εντυπωσιακό XR, ενισχύοντας το τραγούδι και τη χορογραφία της Camila με καθηλωτικά οπτικά εφέ, φέρνοντας τη δημιουργικότητα της Camila στους θαυμαστές της όσο ποτέ άλλοτε», προστίθεται στην περιγραφή.

«Η Camila δημιουργεί έναν συναρπαστικό εικονικό κόσμο για κάθε τραγούδι που ερμηνεύει, οδηγώντας το κοινό σε ένα σουρεαλιστικό ταξίδι μέσα από μια διαρκώς μεταβαλλόμενη πραγματικότητα. Το Familia: Welcome To The Family είναι μια μοναδική εμπειρία που δεν θέλετε να χάσετε." Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά στις 4 μ.μ. PT/7 μ.μ. ET στις 7 Απριλίου. Οι θαυμαστές στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν να συντονιστούν σε μια αναμετάδοση στις 7 μ.μ. BST στις 9 Απριλίου ή εναλλακτικά να παρακολουθήσουν ένα από τα άλλα χρονικά διαστήματα που αναφέρονται παρακάτω.

ΖΩΝΤΑΝΗ Μετάδοση: Πέμπτη 7 Απριλίου @ 16:00 PT/19:00 ET

Αναμετάδοση #1 (ΗΠΑ/CA/LATAM): Παρασκευή 8 Απριλίου @ 4 μ.μ. PT/7 μ.μ. ET

Αναμετάδοση #2 (APAC/AUS): Σάββατο 9 Απριλίου @ 8 μ.μ. MYT/9 μ.μ. JP/10 μ.μ. AEST

Αναμετάδοση #3 (Ηνωμένο Βασίλειο/ΕΕ/Αφρική): Σάββατο 9 Απριλίου @ 11 π.μ. PT/7 μ.μ. BST

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Camila Cabello μοιράστηκε ένα νέο συλλογικό single με τον Ed Sheeran που ονομάζεται «Bam Bam». Θα εμφανιστεί στο επερχόμενο «Familia» μαζί με το κομμάτι που κυκλοφόρησε προηγουμένως «Don’t Go Yet».

Μιλώντας για το τρίτο της άλμπουμ, η Cabello εξήγησε: «Θέλω να είναι μια τέτοια οικογενειακή υπόθεση εγωιστικά, γιατί θα με έκανε ευτυχισμένη. Θα έκανε τη ζωή μου καλύτερη και αυτό θέλω, οπότε αυτό προσπαθούσα να φανερώσω με όλο αυτό το άλμπουμ». Και συνέχισε: «Νομίζω ότι το να είμαι στο Μαϊάμι για τόσο καιρό και να έχω περισσότερη οικογένεια γύρω μου και να μιλώ περισσότερο ισπανικά με έκανε να νιώσω, δεν ξέρω, απλώς με έφερε πίσω. Νομίζω ότι οι ρίζες μου πήγαν βαθύτερα με έναν τρόπο που πραγματικά είχα ανάγκη. Και νομίζω ότι αυτό το άλμπουμ για μένα ήταν μια εκδήλωση».

Με πληροφορίες από το ΝΜΕ