ΝΕΑ

Ο Bob Dylan ανακοίνωσε νέα συλλογή δοκιμίων!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Περισσότερα από 60 δοκίμια πρόκειται να κυκλοφορήσει ο Bob Dylan σε νέο βιβλίο του, με τίτλο «The Philosophy of Modern Song». Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου 2022 μέσω του Simon & Schuster. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου ο Bob Dylan ξεκίνησε να γράφει το βιβλίο του το 2010 και περιλαμβάνει δοκίμια αλλα και τραγούδια που έγραψε ο θρύλος της Folk, για άλλους καλλιτέχνες όπως η Nina Simone, ο Elvis Castello και ο Hank Williams.

«Ο Bob Dylan αναλύει αυτό που αποκαλεί η παγίδα της εύκολης ρίμας, αναλύει πώς η προσθήκη μιας συλλαβής μπορεί να υποβαθμίσει ένα τραγούδι και ακόμη εξηγεί πώς το bluegrass σχετίζεται με το heavy metal» αναφέρεται το δελτίο τύπου. «Τα δοκίμια είναι γραμμένα στη μοναδική πρόζα του Dylan».

«Ενώ φαινομενικά αφορούν τη μουσική, είναι πραγματικά διαλογισμοί και προβληματισμοί για την ανθρώπινη φύση. Η έκδοση του καλειδοσκοπικά λαμπρού έργου του Bob Dylan θα είναι διεθνής εορτασμός των τραγουδιών από έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της εποχής μας» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Simon & Schuster, Τζόναθαν Καρπ.

«Το βιβλίο «The Philosophy Of Modern Song» θα μπορούσε να είχε γραφτεί μόνο από τον Bob Dylan. Η φωνή του είναι μοναδική και το έργο του μεταφέρει τη βαθιά του εκτίμηση και κατανόηση των τραγουδιών, των ανθρώπων που δίνουν πνοή σε αυτά τα τραγούδια και τι σημαίνουν τα τραγούδια για όλους μας» πρόσθεσε.

Με πληροφορίες από το Amna