ΝΕΑ

Ο Noel Gallagher εξηγεί γιατί δεν μπορούν να υπάρξουν σήμερα συγκροτήματα σαν τους Oasis

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Ο Noel Gallagher είναι γνωστός για τις καυστηκές απόψεις του και η τελευταία αφορά μια εξήγηση στο γιατί δεν πιστεύει ότι μια μπάντα όπως οι Oasis θα μπορούσε να υπάρξει σήμερα. Ο τραγουδιστής δεν πιστεύει ότι παιδιά της εργατικής τάξης όπως αυτός και ο αδερφός του θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά να δημιουργήσουν ένα συγκρότημα το 2022.

«Τα παιδιά της εργατικής τάξης δεν έχουν την πολυτέλεια να το κάνουν τώρα, γιατί οι κιθάρες είναι ακριβές, δεν υπάρχουν αίθουσες για πρόβες. Όλα έχουν μετατραπεί σε μπαρ κρασιού και διαμερίσματα», είπε στην Daily Mirror.

Ο Gallagher συνέχισε επισημαίνοντας ότι υπάρχουν «πλήθος συγκροτημάτων μεσαίας τάξης» με μέλη που φορούν κιθάρες, σε αντίθεση με το να τις παίζουν. Για να αποδείξει την άποψή του, ο frontman των High Flying Birds αμφισβήτησε την κατάσταση των νεαρών καλλιτεχνών αυτές τις μέρες, ρωτώντας: «Πού είναι τώρα οι 14χρονοι στα συγκροτήματα;»

Όσο για τους Oasis, ο Noel και ο αδερφός του Liam φαίνεται να έχουν αρκετά καλές σχέσεις καθώς συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν ένα ντοκιμαντέρ για τα θρυλικά σόου του συγκροτήματος στο Knebworth το 1996. Ωστόσο, οι πιθανότητες για επανένωση είναι ελάχιστες έως καθόλου (εκτός αν κάνουν περιοδεία με ολόγραμμα τον Liam).

Με πληροφορίες από το iHeart