ΝΕΑ

Η Lady Gaga δημιουργεί πλατφόρμα ενημέρωσης για την ψυχική υγεία, μαζί με την μητέρα της

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Η Lady Gaga συνεχίζει να υποστηρίζει την στήριξη της ψυχικής υγείας με όποιον τρόπο μπορεί. Το Ίδρυμα Born This Way της σταρ συνεργάζεται με την καναδική φιλανθρωπική οργάνωση ψυχικής υγείας Jack.org για να ξεκινήσει ένα δωρεάν διαδικτυακό μάθημα ψυχικής υγείας, που ονομάζεται Be There Certificate, με στόχο να βοηθήσει τους νέους να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον με ασφαλή και ευγενικό τρόπο, σύμφωνα με το People. Το μάθημα είναι διαθέσιμο στα Αγγλικά, Ισπανικά και Γαλλικά.

«Ακούω καθημερινά από νέους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ότι χρειάζονται την επικύρωση, την επιβεβαίωση και την υποστήριξη των προσφορών του Be There Certificate», είπε η Gaga στη δημοσίευση. «Το να μοιράζομαι αυτόν τον πόρο με καθέναν από αυτούς τους νέους ανθρώπους και τον κόσμο σημαίνει τα πάντα για μένα και το μοιράζομαι ως έναν τρόπο να υπενθυμίσω στον εαυτό μου και σε όλους τους άλλους ότι ο καθένας μας έχει έναν ρόλο να είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον».

Η μαμά της Gaga, η Cynthia Germanotta, η συνιδρυτής και πρόεδρος του ιδρύματος Born This Way, συμφώνησε. «Εργαζόμαστε για να προωθήσουμε την ψυχική υγεία και ευεξία των νέων: κάνοντας την ευγένεια cool και εξαλείφοντας το στίγμα γύρω από την ψυχική υγεία», είπε.

Με πληροφορίες από το Billboard