ΝΕΑ

Ο Elon Musk και η Grimes καλωσόρισαν το δεύτερο παιδάκι τους

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Η Grimes και ο Elon Musk καλοσώρησαν μαζί το δεύτερο παιδάκι τους και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Η Καναδή καλλιτέχνης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της SpaceX καλωσόρισαν τον πρώτο τους γιο, τον X, τον Μάιο του 2020 προτού επιβεβαιώσουν τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι είχαν «μισο-χωρίσει αλλά εξακολουθούν να αγαπούν ο ένας τον άλλον».

Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας για ένα νέο εξώφυλλο με το Vanity Fair, ο δημοσιογράφος, Devin Gordon παρατήρησε τον ήχο ενός μωρού που κλαίει ενώ μιλούσε στη Grimes για το επερχόμενο άλμπουμ της με θέμα τη «διαστημική όπερα», «Book 1». Όταν ρωτήθηκε αν είχε γεννήσει ξανά, η Boucher απάντησε: «Δεν έχω την ελευθερία να μιλήσω για αυτά τα πράγματα».

Και συνέχισε: «Ό,τι και να συμβαίνει με τα οικογενειακά πράγματα, νιώθω ότι τα παιδιά πρέπει να μείνουν μακριά από αυτό, και ο Χ είναι ακριβώς εκεί έξω. Θέλω να πω, νομίζω ότι ο Εlon τον βλέπει πραγματικά ως προστατευόμενο και τον φέρνει σε όλα και άλλα... Ο Χ είναι εκεί έξω. Η κατάστασή του είναι τέτοια. Αλλά, ναι, δεν ξέρω».

Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι η Grimes και ο Musk απέκτησαν ένα κοριτσάκι τον περασμένο Δεκέμβριο χρησιμοποιώντας παρένθετη μητέρα. Την κόρη τους, Y (δεν αποκάλυψε το πλήρες όνομα του παιδιού). Η Grimes, μάλιστα δήλωσε, πως η σχέση της με τον Musk «είναι η καλύτερη που υπήρξε ποτέ», προσθέτοντας ότι σχεδιάζουν να κάνουν «τουλάχιστον τρία ή τέσσερα» παιδιά μαζί.

Με πληροφορίες από το nme