ΝΕΑ

Η Ariana Grande αποκτά το κέρινο ομοίωμα της στο Madame Tussauds του Ορλάντο

Από την Γεωργία Θεοδωρίδου

Το Madame Tussauds Orlando τιμά την Ariana Grande από τη Φλόριντα με ένα νέο κέρινο ομοίωμα.

Η φιγούρα εκτίθεται τώρα στο αξιοθέατο του ICON Park στο Ορλάντο της Φλόριντα, όπου οι επισκέπτες έρχονται από κοντά και βγάζουν φωτογραφίες με το άγαλμα στην αίθουσα μουσικής, όπου στέκεται σε μια πολυτελή σκηνή εμπνευσμένη από το μουσικό της βίντεο "7 Rings".

Η κέρινη φιγούρα της Grande έχει την χαρακτηριστική της αλογοουρά και τη φτερωτή επένδυση, με ένα ροζ ντύσιμο εμπνευσμένο από την εμφάνισή της κατά τη διάρκεια της περιοδείας Sweetener - με τα τατουάζ της, φυσικά, σε πλήρη εμφάνιση.

Σύμφωνα με μια ανακοίνωση που έλαβε το WFTV9 της Φλόριντα, μια ομάδα καλλιτεχνών, γλυπτών και σχεδιαστών στο Λονδίνο συγκεντρώθηκε και ερεύνησε εικόνες, βίντεο, περιοδικά και εμπορεύματα για έξι μήνες για να συλλάβει την ακριβή ομοιότητα του Grande για τη φιγούρα.

Η Grande απολαμβάνει τον έγγαμο βίο τον τελευταίο καιρό με τον σύζυγό της Dalton Gomez, με πιο πρόσφατα μια σπάνια ανάρτηση του ζευγαριού στο Instagram στις 16 Φεβρουαρίου. Η 28χρονη τραγουδίστρια των "Positions" όχι μόνο ανέβασε μια φωτογραφία της να ποζάρει με τα χέρια της τυλιγμένα γύρω από τον Gomez , αλλά μοιράστηκε επίσης ένα γρήγορο βίντεο με το να φιλιούνται.

Στο στιγμιότυπο, η βραβευμένη δύο φορές Grammy φαίνεται να φορά ένα κομψό μαύρο φόρεμα, ασορτί στιλέτο και την χαρακτηριστική αλογοουρά της, ενώ ο Gomez - με ένα κομψό γκρι κοστούμι - την κοιτάζει με λατρεία. Στην επόμενη διαφάνεια είναι το βίντεο κλιπ, το οποίο δείχνει το ζευγάρι να μοιράζεται ένα γλυκό smooch καθώς σβήνει το φλας της κάμερας.

Η προπονητρια του Voice παντρεύτηκε τον Γκόμεζ, έναν κτηματομεσίτη πολυτελείας, τον Μάιο του 2021, γιορτάζοντας τη μεγάλη εκδήλωση με φωτογραφίες στο Instagram. Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε το 2020 και επιβεβαίωσαν το ειδύλλιό τους μέσω μιας γρήγορης εμφάνισης στο μουσικό βίντεο για το «Stuck With U» των Grande και Justin Bieber.

Κάντε κλικ **εδώ **για να αγοράσετε εισιτήρια για να δείτε το κέρινο ομοίωμα της Grande στο Madame Tussauds Orlando.

Με πληροφορίες από το NME