ΝΕΑ

Δείτε το music video των Megan Thee Stallion και Dua Lipa με τίτλο «Sweetest Pie»

Από την Γεωργία Θεοδωρίδου

Η Megan Thee Stallion και η Dua Lipa μοιράστηκαν το music video για το νέο τους single, «Sweetest Pie».

Το βίντεο – που κυκλοφόρησε το πρωί της Παρασκευής (11 Μαρτίου) – σκηνοθετήθηκε απο τον Dave Meyers. "Βλέπει" τους δύο καλλιτέχνες να αποκρούουν μια ορδή ανδρών σε διάφορα περιβάλλοντα φαντασίας, με το δίδυμο σε ένα σημείο να καίει ένα κάστρο και τους άνδρες να γίνονται στάχτη.

Δείτε παρακάτω το «Sweetest Pie»

Το «Sweetest Pie» χρησιμεύει ως η πρώτη γεύση του επερχόμενου άλμπουμ της Megan Thee Stallion, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το άλμπουμ, συμπεριλαμβανομένου του τίτλου, της λίστας κομματιών και της ημερομηνίας κυκλοφορίας του, δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί.

Η Μέγκαν πρόκειται επίσης να εμφανιστεί σε ένα νέο επεισόδιο του podcast της Dua Lipa «At Your Service», κατά τη διάρκεια του οποίου οι δύο μουσικοί θα μιλήσουν για το κομμάτι, τον ακτιβισμό, την εξάλειψη του μισογυνισμού και πολλά άλλα.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Megan Thee Stallion ανακοίνωσε την πρώτη της περιοδεία VR συναυλίας με τίτλο «Enter Thee Hottieverse». Συνολικά 10 παραστάσεις θα παρουσιαστούν από τις 30 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου σε πόλεις όπως το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο, η Ατλάντα, το Μαϊάμι και η Ουάσιγκτον DC. Εισιτήρια και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η Μέγκαν ανακοινώθηκε επίσης πρόσφατα ως ερμηνεύτρια για το φετινό φεστιβάλ Glastonbury, Wireless Festival, Roskilde και άλλα.

Η Dua Lipa, από την άλλη, πραγματοποιεί περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τη Μέγκαν να έχει προγραμματίσει να ανοίξει τρεις επερχόμενες ημερομηνίες: Ντένβερ, Κολοράντο στις 15 Μαρτίου, Τάλσα, Οκλαχόμα στις 17 Μαρτίου και Φοίνιξ, Αριζόνα στις 20 Μαρτίου.

Η Dua Lipa πρόκειται επίσης να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία του Matthew Vaughn Argylle μαζί με τον Henry Cavill. Η ταινία Apple+ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον επόμενο χρόνο και θα συμμετέχει ένα καστ συμπεριλαμβανομένων των Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, Bryan Cranston, Catherine O'Hara και Ariana DeBose, με τους John Cena και Samuel L. Jackson.

Με πληροφορίες από το NME