ΝΕΑ

To «Aquaman 2» και το «Flash» μεταφέρονται για το 2023. Το "Shazam 2" μετακομίζει στα Χριστούγεννα του 2022 στην Warner Bros

Από την Γεωργία Θεοδωρίδου

Η Warner Bros. έχει ανακατέψει τις ημερομηνίες κυκλοφορίας για πολλές ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των «Black Adam», «The Flash», «Aquaman 2», «Wonka» και «Shazam 2». Το "Aquaman and the Lost Kingdom" και το "The Flash" μεταφέρονται και τα δύο από το 2022 στο 2023 λόγω καθυστερήσεων παραγωγής οπτικών εφέ που προκαλούνται από τον COVID. Το σίκουελ με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Μομόα αναβάλλεται από τις 16 Δεκεμβρίου 2022 έως τις 17 Μαρτίου 2023. Εν τω μεταξύ, η πρώτη σόλο έξοδος του Έζρα Μίλερ ως Flash φεύγει με ταχύτητα από τις 4 Νοεμβρίου 2022 έως τις 23 Ιουνίου 2023.

Το «Black Adam» του Dwayne Johnson μετατίθεται τρεις μήνες πίσω στις 21 Οκτωβρίου 2022 και το «DC League of Super-Pets» μεταφέρεται στις 29 Ιουλίου 2022, που ήταν η αρχική ημερομηνία του «Black Adam». Το "Super-Pets", στο οποίο ο Johnson φωνάζει τον σκύλο καλύτερο φίλο του Superman, τον Krypto the Super-Dog, είχε προηγουμένως ημερομηνία για τις 20 Μαΐου 2022.

«Shazam! Fury of the Gods» είναι η μόνη ταινία που ανέβηκε λίγους μήνες. Η φωτογραφία με πρωταγωνιστή τον Zachary Levi θα διαρκέσει από τις 2 Ιουνίου 2023 έως τις 12 Δεκεμβρίου 2022, ακριβώς στην ώρα της για την περίοδο των Χριστουγέννων.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε το Shazam! Το Fury of the Gods στο κοινό ως χριστουγεννιάτικο δώρο φέτος», δήλωσε ο Jeff Goldstein, πρόεδρος εγχώριας διανομής της Warner Bros. «Οι οικογένειες όλων των ηλικιών θα το απολαύσουν πραγματικά». Σε κινήσεις κυκλοφορίας που δεν είναι υπερήρωες, η σειρά του Timothee Chalamet ως σοκολατοποιός Willy Wonka στην αρχική ιστορία "Wonka" αναβάλλεται αρκετούς μήνες από τις 17 Μαρτίου 2023 έως τις 15 Δεκεμβρίου 2023. Τέλος, η ταινία με την καταστροφή των καρχαριών "Meg 2: The Trench", με πρωταγωνιστή τον Jason Statham, βγαίνει στους κινηματογράφους στις 4 Αυγούστου 2023.

Ο Τζόνσον ήταν ο πρώτος που κούνησε το ημερολόγιο κυκλοφορίας της Warner Bros., ανακοινώνοντας το απόγευμα της Τετάρτης ότι το "Black Adam" και το "Super-Pets" καθυστερούσαν. Στη συνέχεια, η Warner Bros έκανε επίσημες τις υπόλοιπες αλλαγές κυκλοφορίας λίγο αργότερα.

Η Warner Bros ξεκινάει πολύ καλά το 2022 με το «The Batman» της DC Comics, με πρωταγωνιστές τους Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Colin Farrell και Jeffrey Wright. Η ερμηνεία του σκηνοθέτη Matt Reeves στο Caped Crusader απέφερε 134 εκατομμύρια δολάρια στο εγχώριο box office το πρώτο Σαββατοκύριακο, που είναι το καλύτερο ντεμπούτο του 2022 και το δεύτερο υψηλότερο λανσάρισμα της εποχής της πανδημίας, πίσω από το «Spider-Man: No Way Home .»