ΝΕΑ

Η Dua Lipa και ο Henry Cavill χορεύουν στην πρώτη εμφάνιση του «Argylle»

Από την Γεωργία Θεοδωρίδου

Το κατασκοπευτικό θρίλερ θα κυκλοφορήσει από την Apple TV+ του χρόνου και διασκευάζει το αδημοσίευτο μυθιστόρημα της Ellie Conway.

dua

Το καστ του συνόλου περιλαμβάνει τους Cavill και Lipa μαζί με τους Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, Bryan Cranston, Catherine O'Hara και Ariana DeBose, με τους John Cena και Samuel L. Jackson. Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, η ταινία «ακολουθεί τις περιπέτειες που περιπλανώνται στον κόσμο ενός υπερ-κατάσκοπου που ονομάζεται Argylle στις ΗΠΑ, το Λονδίνο και άλλες εξωτικές τοποθεσίες».

Ο Vaughn (Kingsman) θα σκηνοθετήσει από ένα σενάριο που έγραψε ο Jason Fuchs (Wonder Woman), σε παραγωγή των τακτικών συνεργατών του Marv και του Vaughn Adam Bohling και David Reid, καθώς και του Fuchs. Οι Zygi Kamasa, Carlos Peres, Claudia Vaughn και Adam Fishbach θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

«Όταν διάβασα αυτό το πρόχειρο χειρόγραφο, ένιωσα ότι ήταν το πιο απίστευτο και πρωτότυπο κατασκοπευτικό franchise από τα βιβλία του Ian Fleming της δεκαετίας του '50», είπε ο Vaughn σε μια δήλωση. «Αυτό θα επανεφεύρει το είδος των κατασκόπων».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Marv, Kamasa, πρόσθεσε: «Είμαστε χαρούμενοι που θα ξεκινήσουμε την τέταρτη, και μακράν μεγαλύτερη, παραγωγή ταινιών μεγάλου μήκους από την έναρξη της παγκόσμιας πανδημίας. Αποδεικνύει τόσο την επιθυμία μας να κλιμακώσουμε τη δραστηριότητα παραγωγής μας όσο και τη φιλοδοξία μας να συνεχίσουμε να λανσάρουμε νέα franchise πέρα από τη σειρά ταινιών Kingsman.»

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρο, αλλά ακόμη δεν έχει οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για την επόμενη χρονιά.

Με πληροφορίες από το ΝΜΕ