ΝΕΑ

Οι Nirvana, Peggy Gou, Alesso και άλλοι συμμετέχουν στο soundtrack του «The Batman»

Από την Γεωργία Θεοδωρίδου

Το soundtrack του The Batman περιλαμβάνει τραγούδια από τους Nirvana, την Peggy Gou και τον Alesso. Εκτός από τη μουσική του Michael Giacchino για τη νέα ταινία της DC Films / Warner Bros., σκηνοθετημένη από τον Matt Reeves, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Robert Pattinson ως ο τίτλος του υπερήρωα, μια επιλογή κομματιών από αρκετούς καλλιτέχνες εμφανίζεται επίσης σε όλη την ταινία.

Όπως αναφέρει το Screen Rant, η ταινία περιλαμβάνει το «Something In The Way» των Nirvana δύο φορές (το κομμάτι εμφανίστηκε επίσης στο πρώτο τρέιλερ του Batman) καθώς και δύο τραγούδια της Peggy Gou: «Troop» και «Darkroom». Μιλώντας για τη χρήση της μουσικής της στο The Batman, η Gou έγραψε στο Instagram (7 Μαρτίου): «Είμαι περήφανη που μοιράζομαι ότι δύο από τα κομμάτια μου περιλαμβάνονται στο soundtrack του The Batman! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα που με συμπεριέλαβε».

Αλλού, το «Dark» του Alesso, το «Hot 44» του Baauer, το «Tesla» του Corvad και ο Patrick Topping και η συνεργασία του Kevin Saunderson «Frisk» χρησιμοποιούνται επίσης στο The Batman.

Ο Alesso έγραψε την περασμένη εβδομάδα: «Ως θαυμαστής του BATMAN, δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχω ένα τραγούδι στη νέα ταινία!»

Ο Corvad είπε για τη συμπερίληψή του στην ταινία: «Στην παιδική μου ηλικία το Batman Returns ήταν η πρώτη ταινία που είχα στο VHS και την παρακολούθησα χιλιάδες φορές και δεν μπορούσα καν να φανταστώ ότι μια μέρα η μουσική μου θα γίνει μέρος αυτού. το σύμπαν που δημιουργήθηκε από την DC."

Τον περασμένο μήνα, ο Pattinson αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι άρχισε να φτιάχνει «ηλεκτρονική μουσική περιβάλλοντος» ενώ φορούσε κοστούμια κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του The Batman.