ΝΕΑ

Η Courteney Cox μιλάει για την audition της για το «Dancing in the Dark» του Bruce Springsteen

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Προτού η Courteney Cox αποκτήσει φήμη πρωταγωνιστώντας στο Friends, η ηθοποιός έκανε την εμφάνιση της για βίντεο του “Dancing in the Dark”, του Bruce Springsteen.

Στη συνέντευξή της με τον Howard Stern για την ομώνυμη ραδιοφωνική εκπομπή του, η Cox θυμήθηκε τη συμμετοχή της στο βίντεο και περιέγραψε την ενδιαφέρουσα διαδικασία της ακρόασης. «Ο Bruce Springsteen είναι τόσο καταπληκτικός… Θεέ μου, είναι τόσο απίστευτος. Μου αρέσει αυτό το τραγούδι», απάντησε η Cox όταν ο Stern ρώτησε αν το τραγούδι είναι ακόμα σημαντικό για εκείνη μετά από τόσο καιρό. «Ντρέπομαι λίγο γιατί νιώθω όπως όταν βλέπω το βίντεο, όταν το βλέπω… Θέλω να πω. Είδες τον χορό μου; Ήταν αξιολύπητο. Δεν είμαι κακή χορεύτρια, αλλά αυτό ήταν φρικτό. Ήμουν τόσο νευρική»

Μιλώντας για την audition της, η Cox εξήγησε ότι έφτασε στο στούντιο και ήταν περικυκλωμένη από επαγγελματίες χορευτές, κάτι που εκείνη την εποχή δεν ήταν. Συνέχισε, «Νόμιζα ότι ήμουν στο λάθος μέρος. Έλεγα: «Δεν ξέρω τι κάνουν, αλλά δεν μπορώ ούτε να λυγίσω το πόδι μου». Αυτό είναι.» Μπήκα στο γραφείο του Brian De Palma. Έβαλε τη μουσική και είπε, «Λοιπόν, χορεύεις.» Και σκέφτηκα, «Αυτή τη στιγμή; Εδώ? Μπροστά σου? Μόνο οι δυο μας;» Ευτυχώς, η αδεξιότητα της Cox λειτούργησε υπέρ της. «Νομίζω ότι γι’ αυτό το πήρα γιατί ήμουν, εντάξει!» Νομίζω ότι αυτό ήθελαν, μια θαυμάστρια που απλά δεν μπορούσε να το πιστέψει», κατέληξε η ηθοποιός.

Με πληροφορίες από το Billboard.com