ΝΕΑ

Μια «Επανεκτέλεση» του «Wide Awake» της Katy Perry από μία διαγωνιζόμενη του Idol έκανε τους κριτές να δακρύσουν

Από την Γεωργία Θεοδωρίδου

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Κυριακής στο American Idol, η 25χρονη διαγωνιζόμενη από το Tuskegee του Τενεσί άγγιξε τις καρδιές των κριτών: Lionel Richie, Katy Perry και Luke Bryan με τη συναισθηματική ιστορία της ζωής της. Αναφέροντας λεπτομερώς τη δύσκολη ανατροφή της, η Lady K αποκάλυψε ότι υπήρξε μια εποχή που η ίδια και η οικογένειά της κατέληξαν να ζουν σε ένα καταφύγιο.

«Η μαμά μου, εγώ και τα τέσσερα αδέρφια και οι αδερφές μου ήμασταν δεμένοι σε έναν κοιτώνα και έπρεπε να το κάνουμε αυτό», είπε η Lady K. "Είμαι η μεγαλύτερη σε ηλικία, οπότε θέλησα αμέσως να κάνω βήματα και να βοηθήσω. Ο αδερφός μου ο Πάπι ήταν ένας πολύ σκληρός, ψύχραιμος αλλά και χαλαρός τύπος ανθρώπου. Ήξερα ότι όλοι περνούσαμε δύσκολα, αλλά κάποια στιγμή ήταν όλο πάρα πολύ για τον αδερφό μου».

«Η αυτοκτονία του Πάπι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που χρειάστηκε να περάσει ποτέ η οικογένειά μου», είπε. «Ήταν δύσκολο να αποφασίσω αν η πληρωμή του ενοικίου θα ήταν πρώτη επειδή χρειαζόμαστε κάπου να ζήσουμε ή να πληρώσουμε για την κηδεία επειδή δεν είχουμε πια τον αδερφό μας».

«Υπήρχαν στιγμές που δεν πίστευα ότι η υπόλοιπη οικογένεια θα τα κατάφερνε», πρόσθεσε. "Είμαστε ακόμα εδώ και γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό για μένα. Δεν θέλω να ξανασυμβεί αυτό γιατί γίνεται τόσο δύσκολο που νιώθουν ότι δεν υπάρχει ελπίδα. Ο θάνατος του Πάπι άναψε φωτιά μέσα μου. Είμαι εδώ για να τον τιμήσω και να κάνω περήφανη την οικογένειά μου». Τραγουδώντας το τραγούδι της Katy Perry, "Wide Awake", η Lady K συγκλόνισε αμέσως τους κριτές με τα εντυπωσιακά φωνητικά της - φέρνοντας δάκρυα στα μάτια της Perry και του Richie .

«Ήταν το καλύτερο τραγούδι που μπορούσα να βρω για να συμβολίσει το ταξίδι μου και όλα όσα έχω ζήσει στη ζωή μου», είπε η Lady K. «Κάθε τραγούδι με το οποίο έχω κολλήσει ποτέ από εσάς ήταν για τους αουτσάιντερ, για ανθρώπους σαν εμένα να ξέρουν απλώς ότι ό,τι διάολο συμβαίνει, μπορείτε να το καταφέρετε».

«Τραγουδούσες με τόση κομψότητα, ομορφιά, χάρη και φιλιγκράν», είπε ο Πέρι. "Είναι σαν να εφευρέσατε ξανά το τραγούδι. Είναι σαν η καρδιά σας να τραγουδάει μέσα από τις φωνητικές σας χορδές."

«Απλώς ρέει και είναι τόσο ειλικρινές», πρόσθεσε ο Μπράιαν. «Είναι απλά μαγικό».

«Είμαι τόσο περήφανος», είπε ο Ρίτσι. "Το Tuskegee δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος. Ξέρω ότι προσγειώθηκες εκεί για έναν σκοπό. Τραγούδησες ένα τραγούδι της Katy Perry και το έκανες δικό σου. Μετά έκανες την Katy Perry να κλάψει."

Έτσι, ο Bryan έδωσε στη Lady K το Golden Ticket για το Χόλιγουντ.

Πριν την ερμηνεία της, η νεαρή τραγουδίστρια έδωσε σε κάθε κριτή ένα ευχαριστήριο σημείωμα ως ένδειξη εκτίμησης, κάτι που το διαβάσανε αφού η κοπέλα είχε φύγει από το πλατό.

«Λουκ, τα λόγια σου είναι τόσο ευγενικά, ευγενικά και συγκινητικά», διάβασε ο Λουκ. «Σας ευχαριστώ για τον χρόνο, την ενέργεια και την αγάπη σας».

«Λάιονελ, κάνεις τους ανθρώπους να νιώθουν ότι, ό,τι κι αν γίνει, είσαι περήφανος γι' αυτούς και ο κόσμος το έχει ανάγκη», είπε ο Ρίτσι. "Σας ευχαριστώ πολύ. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι μαζί σας."

«Το σύμπαν ευθυγραμμίστηκε τέλεια αυτή τη στιγμή», έγραφε η κάρτα του Πέρι. «Ευχαριστώ που μου θύμισες ότι είμαι πυροτέχνημα».

Με πληροφορίες από το people