ΝΕΑ

Η Lady Gaga ανακοινώνει τις νέες ημερομηνίες της περιοδείας της “Chromatica Ball”

Από την Γεωργία Θεοδωρίδου

Η Lady Gaga ανακοίνωσε νέες ημερομηνίες για την πολυαναμενόμενη καλοκαιρινή της περιοδεία Chromatica Ball, αφού αναγκάστηκε να τις επαναπρογραμματίσει λόγω του COVID. Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τις 15 στάσεις μέσω Twitter το πρωί της Δευτέρας, οι οποίες ξεκινούν στις 17 Ιουλίου και θα συνεχιστούν έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Οι ημερομηνίες περιλαμβάνουν:

17/7 — Ντίσελντορφ. DE στο Merkur Spiel-Arena

21/7 —Στοκχόλμη. SW στο Friends Arena

24/7 —Παρίσι, FR στο Stade de France

26/7 —Άρνεμ, NL στο GelreDome

29/7 — Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο στο στάδιο Tottenham Hotspur

30/7 — Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο στο στάδιο Tottenham Hotspur

06/8 —Τορόντο, ON στο Rogers Center

08/8 — Ουάσιγκτον, DC στο Nationals Park

11/8 — East Rutherford, NJ στο Metlife Stadium

15/8 — Σικάγο, IL στο Wrigley Field

19/8 — Βοστώνη, MA στο Fenway Park

23/8 — Ντάλας, Τέξας στο Globe Life Field

26/8 — Ατλάντα, GA στο Truist Park

08/9 — Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια στο Oracle Park

10/9 — Λος Άντζελες, Καλιφόρνια στο Dodger Stadium

Τα εισιτήρια για τις ημερομηνίες που προστέθηκαν πρόσφατα θα πωλούνται την Παρασκευή 11 Μαρτίου στο Άρνεμ και το Λονδίνο και τη Δευτέρα 14 Μαρτίου στις άλλες πόλεις. Για εκ νέου προγραμματισμένες παραστάσεις στο Παρίσι, το Λονδίνο, το Τορόντο, το East Rutherford, το Σικάγο και τη Βοστώνη, τα εισιτήρια πωλούνται τώρα. Τα εισιτήρια που αγοράσατε προηγουμένως θα παραμείνουν σε ισχύ για αυτές τις παραστάσεις.

Η περιοδεία προωθεί το έκτο άλμπουμ της Lady Gaga "Chromatica", το οποίο κυκλοφόρησε το 2020 και "αντιμετώπισε τον COVID". Την εποχή της κυκλοφορίας του άλμπουμ, η Jem Aswad των Variety γιόρτασε τη δουλειά ως ένα από τα καλύτερα άλμπουμ της μέχρι σήμερα.

«Αν και σχεδόν κάθε τραγούδι στο «Chromatica» έχει ένα χτύπημα στα τέσσερα, τα ίδια τα τραγούδια ποικίλλουν εντυπωσιακά με πολλούς άλλους τρόπους», έγραψε. «Είναι καθαρή, χαρούμενη dancefloor pop – τα ακουστικά όργανα και η άνθηση της κάντρι των «Joanne» και «A Star Is Born» δεν φαίνονται πουθενά. Δεν υπάρχει καν πολύ πιάνο — αλλά με μια μελωδική επιτήδευση και συναισθηματικό βάθος που έλειπαν από τα πιο πρόσφατα τραγούδια της».

Με πληροφορίες από το Variety