ΝΕΑ

Δείτε τον Kanye West να "θάβει" τον Pete Davidson για το Video Clip του νέου του τραγουδιού, “Easy”

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Ο Kanye West μοιράστηκε το Video Clip για την πρόσφατη συνεργασία του με τον The Game, το «Eazy», στο οποίο απαγάγει και θάβει ζωντανό τον Pete Davidson, προτού φαινομενικά τον αποκεφαλίσει.

Το βίντεο κοινοποιήθηκε στη σελίδα του West στο Instagram χθές το βράδυ. Σε αυτό, μια καρικατούρα από πηλό του ράπερ στέκεται σε ένα κρεβάτι με τριαντάφυλλα ενώ κρατά ένα κομμένο κεφάλι. Το βίντεο εναλλάσσεται μεταξύ πλάνων του West –ντυμένο με δερμάτινο μπουφάν και μαύρη μάσκα, ένα ρούχο που φορούσε συχνά τον τελευταίο καιρό – στέκεται με το κεφάλι, και κλιπ από αυτό που φαίνεται να δείχνει τον τρόπο που το απέκτησε.

Πλαισιωμένος από τα δύο δεξί του χέρια, ο West απαγάγει τον Davidson – ο οποίος βγαίνει αυτή τη στιγμή με την πρώην σύζυγό του, Kim Kardashian – και θάβει τον σταρ του Saturday Night Live σε ένα κρεβάτι χώματος, αφήνοντας το κεφάλι του εκτεθειμένο. Ο ράπερ σκορπίζει σπόρους τριγύρω, οδηγώντας έναν θάμνο από τριαντάφυλλα να φυτρώσουν από το κεφάλι του Davidson. Στη συνέχεια, ο West βγάζει ένα ζευγάρι ψαλίδια κηπουρικής και αρχίζει να κόβει τα τριαντάφυλλα, κόβοντας σε κοντινό πλάνο τα μάτια του Davidson.

Στο τέλος του βίντεο, σε μια καρτέλα έγραφε: «όλοι έζησαν ευτυχισμένοι για πάντα, εκτός από τον Skete που ξέρεις ποιος – JK είναι καλά».

Με πληροφορίες από το nme.com