ΝΕΑ

Δρόσω&Κωσταντής: Μια αγάπη με πολλά εμπόδια και δισταγμούς!

Από την Γεωργία Θεοδωρίδου

Μπορεί η Δρόσω (Δανάη Μιχαλάκη) να μην ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά τoν Κωνσταντή( Γιάννη Κουκουράκη), αλλά με την πάροδο του χρόνου, αυτό άλλαξε. Στην πρώτη σεζόν είδαμε τον Κωνσταντή τυφλωμένο από την αλαζονεία του να προσπαθεί να πλαγιάσει με την τελευταία ελεύθερη Σταμίρη λέγοντας πως «Ο ένας μετά τον άλλον παντρεύτηκαν τις αδελφές σου, μήπως να ερωτευτώ και εγώ εσένα;». Μια παρεξήγηση και το ποτήρι ξεχείλισέ… και εδώ που τα λέμε, δεν ήθελε πολύ με όλα αυτά που συνέβησαν στο Διαφάνι και στο σπίτι των Σεβαστών.

Μετά την προδοσία της, η Δρόσω απέναντι στην νεόνυμφη αδελφή της Ασημίνα και με την Ελένη στην φυλακή για την δολοφονία του Σέργιου, πήρε μια απόφαση που θα της άλλαζε οριστικά την ζωή. Μερικά χρόνια μετά, εγκατεστημένη πλέον στη «Χαβάη», στον Πειραιά, η Δρόσω ακόμη πληγωμένη από τις αποφάσεις του παρελθόντος, συναντά επιτέλους από τύχη τον Κωνσταντή. Ήταν η στιγμή, που για τον Κωνσταντή άλλαξαν όλα. Παρά την «αδιάφορη» συμπεριφορά της Δρόσως που είχε αποδεχτεί την ζωή της στην Τρούμπα, όντας αρραβωνιασμένη σχεδόν… με τον Τάκη, ο Κωνσταντής ήθελε να την βοηθήσει να φύγει από αυτή την ζωή. Και να που έγινε… μετά από αρκετές προσπάθειες η Δρόσω γυρίζει στο Διαφάνι και όλα ξεκίνησαν!

Παρά την Δόμνα και τον Τάκη, ο Κωνσταντής και η Δρόσω μετά από καιρό και πολλούς δισταγμούς, κατάφεραν να δώσουν αυτό το πρώτο με πραγματικά συναισθήματα φιλί λέγοντας "Αυτό το φιλί έψαχνα τόσα χρόνια και δεν το' ξερα", δήλωσε μαγεμένος ο Κωνσταντής. "Ναι, ήταν πολύ όμορφο, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί και το ξέρεις", απαντά η Δρόσω, αλλά εκείνος επιμένει, θέλει να μάθει γιατί. Εκείνη του εξηγεί λοιπόν: "Γιατί είσαι μπερδεμένος. Μόλις χώρισες με την αρραβωνιαστικιά σου"... "Για σένα χώρισα", τη διακόπτει εκείνος. "Δεν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου, Δρόσω" και άλλα πολλά..."Είσαι κουνιάδος της αδελφής μου. Ξέρεις όλα τα μυστικά μου. Για τον Νικηφόρο, για το παιδί, για την Τρούμπα. Θέλεις να μου πεις ότι έχουμε ελπίδες;", ρωτά η Δρόσω αλλά ο Κωνσταντής ανένδοτος. Εκείνη φεύγει, αλλά η ιστορία δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Μετά ακολούθησαν κάποιες «ήρεμες» ρομαντικές στιγμές…Τελικά βγήκε το φλυτζάνι του Τούλας, «Να ένας ψηλός, ντελικανής, κιμπάρης, το χρήμα δεν το λογαριάζει, με το άσπρο άλογο σε περιμένει». Μετά ξεκίνησαν τα δύσκολα: Με τις αντιδράσεις και των δύο οικογενειών. Από την μία «η καμπαρετζού, αυτή που πλάγιασε με τον αδελφό σου, αυτή που πρόδωσε το ίδιο της το αίμα» και αυτό την άλλη «αυτός που μας κυνήγησε, αυτό που έβγαλε βρώμα για εσένα», αλλά η αγάπη τους ήταν τόσο δυνατή, που μόνο μια αγκαλιά και ένα φιλί τους έφτανε για να ξεχάσουν τα προβλήματα.

Προς το τέλος την δεύτερης σεζόν, οι δρόμοι τους μετά από την απόφαση της Δρόσως και τις αποκαλύψεις του Κωνσταντή χώρισαν, κάνοντας έτσι ράκο τον Κωνσταντή. Οι επόμενες αμήχανες συναντήσεις τους, μετά το «μακελειό» στο Διαφάνι, στα δικαστήρια, στο θέατρο, δημιούργησαν το αίσθημα της ζήλιας στον Κωνσταντή( χωρίς όμως να γνωρίζει πως ο Λευτέρης είναι φίλος της Δρόσως και τίποτα άλλο).

Μια σπίθα χρειάστηκε για να είναι πάλι μαζί, ο Κωνσταντής με την Δροσωσταλίτσα του. Στην συνέχεια, ακολούθησε η περίοδος αποτοξίνωσης του Κωνσταντή, που μόνο η Δρόσω τελικά ήταν αυτή που μπορούσε να τον βοηθήσει, παρά τα λόγια του. Το ξεπέρασαν και είναι και πάλι μαζί, χωρίς μυστικά πλέον( εάν εξαιρέσουμε την Ζωή Μεγαρίτη) που μετά από κουβέντα κατάλαβαν και οι δύο πως η αγάπη τους είναι πάρα πολύ δυνατή και πως κανείς δεν μπορεί να τους χωρίσει. Τέλος, η πρόταση γάμου και το ΝΑΙ της Δρόσως είναι οριστικό. Αναμένουμε να ακούσουμε τι άλλο θα πει η Δρόσω και ο Κωνσταντής στον Λευτέρη Χαρίτο! Θα δούμε τον τρίτο και τελευταίο γάμο Σταμίρη-Σεβαστού;

Μείνετε συντονισμένοι στο soundis και φυσικά στην επίσημη σειρά podcast των Άγριων Μελισσών!