ΝΕΑ

Ο Τζον Μπον Τζόβι σήμερα κλείνει τα 60! Τραγουδάμε μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του

Από την ομάδα του Soundis

Ένας από τους πιο αγαπημένους ροκάδες του ελληνικού κοινού, που στόλισε ως αφίσα πολλά εφηβικά δωμάτια τη δεκαετία του 90, είναι οΤζον Μπον Τζόβι.

Ο frontman του συγκροτήματος Bon Jovi, γεννήθηκε σαν σήμερα το 1962 στο Περθ Αμπόι της πολιτείας Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, από πατέρα στρατιωτικό (μετέπειτα κουρέα) και μητέρα λαγουδάκι του Playboy (μετέπειτα ανθοπώλισσα).

Ήδη από τα σχολικά του χρόνια έπαιζε μουσική, με την πρώτη του κασέτα με δικά του τραγούδια να τα γράφει το 1980. Από αυτήν τη δουλειά ξεπήδησε το ΄Runaway΄, ένα τραγούδι που παίχτηκε στα ραδιόφωνα της Νέας Υόρκης και έβαλε τις βάσεις για την πολύ επιτυχημένη πορεία του.

Η συνέχεια γνωστή, με τις εμπορικές επιτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη και τα τραγούδια τους να παραμένουν στις playlists των απανταχού ρόκερς, στα ραδιόφωνα ανά τον κόσμο, στα πάρτι, και όχι μόνο... Ενδεικτικά να σας πούμε σχετικά ότι το επίσημο βίντεο του “It's My Life” έγραψε σήμερα το αστρονομικό νούμερο 1.093.064.875 προβολές!

Από το 5μελες συγκρότημα, πέρα από τον ίδιο, ξεχώρισε και ο κιθαρίστας Ρίτσι Σαμπόρα, με τον οποίο έγραφε τα περισσότερα τραγούδια του συγκροτήματος.

Εμείς σας παραθέτουμε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του για να γιορτάσουμε τα 60 του χρόνια!

Bon Jovi - It's My Life

Bon Jovi - Livin' On A Prayer

Bon Jovi - Always

Bon Jovi - You Give Love A Bad Name

Bon Jovi - I'll Be There For You

Bon Jovi - Wanted Dead Or Alive

Bon Jovi - Never Say Goodbye

Jon Bon Jovi - Blaze Of Glory