ΝΕΑ

Ακυρώθηκε στη Ρωσία η κυκλοφορία του Batman μετά από απόφαση της Warner Bros

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Η Warner Bros. ανακοίνωσε ότι τα σχέδιά της να κυκλοφορήσει το «The Batman» στη Ρωσία, ακυρώνονται.

«Υπό το φως της ανθρωπιστικής κρίσης στην Ουκρανία, η WarnerMedia διακόπτει την κυκλοφορία της ταινίας μεγάλου μήκους «The Batman» στη Ρωσία», δήλωσε εκπρόσωπος της WarnerMedia. «Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση καθώς εξελίσσεται. Ελπίζουμε σε μια γρήγορη και ειρηνική επίλυση αυτής της τραγωδίας».

Αργότερα το απόγευμα της Δευτέρας, η Sony Pictures ανακοίνωσε επίσης ότι σχεδιάζει να σταματήσει τα σχέδιά της για την κυκλοφορία του «Morbius», της επερχόμενης σόλο ταινίας της για τον αντιήρωα της Marvel, και όλων των άλλων επερχόμενων κινηματογραφικών κυκλοφοριών στη Ρωσία.

«Δεδομένης της συνεχιζόμενης στρατιωτικής δράσης στην Ουκρανία και της συνακόλουθης αβεβαιότητας και ανθρωπιστικής κρίσης που εκτυλίσσεται σε αυτήν την περιοχή, θα σταματήσουμε τις προγραμματισμένες μας κινηματογραφικές κυκλοφορίες στη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένης της επερχόμενης κυκλοφορίας του «Morbius», δήλωσε εκπρόσωπος της Sony Pictures Entertainment τη Δευτέρα. «Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με όλους όσους έχουν επηρεαστεί και ελπίζουμε ότι αυτή η κρίση θα επιλυθεί γρήγορα».