ΝΕΑ

Η Megan Thee Stallion ανακοινώνει την πρώτη της VR περιοδεία

Από την Γεωργία Θεοδωρίδου

Η συναυλία VR θα περιλαμβάνει ένα σετ πολλών τραγουδιών που κινείται μέσα σε μια σειρά από περιβάλλοντα και διαθέτει “hot custom” ντουλάπες.

Οι θαυμαστές θα μπορούν να πάνε στους τοπικούς κινηματογράφους και να φορέσουν τα ακουστικά VR που ονομάζονται "Hottie Mounted Displays", πριν παρακολουθήσουν την παράσταση της Μέγκαν. Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά σήμερα (2 Μαρτίου) και μπορείτε να τα αγοράσετε εδώ.

«Η εικονική πραγματικότητα ήταν πάντα ένα ενδιαφέρον μου και χαίρομαι που θα μπορέσουμε να γράψουμε ιστορία με αυτήν την εμπειρία», είπε ο ράπερ σε μια δήλωση μέσω του Billboard. "Οι φίλοι μου θα με δουν να παίζω με έναν εντελώς διαφορετικό και μοναδικό τρόπο και εκτιμώ την ομάδα του AmazeVR που με βοήθησε να ζωντανέψω αυτό το όραμα VR. Ανυπομονώ να δω τους Hotties να εμφανίζονται στην περιοδεία".

Η περιοδεία θα περάσει από 10 πόλεις των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο, Ατλάντα, Μαϊάμι και Ουάσιγκτον DC από τις 5 Απριλίου πριν ολοκληρωθεί στη Νέα Υόρκη με τέσσερις παραστάσεις από τις 30 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Εν τω μεταξύ, η rapper "προστέθηκε" πρόσφατα στο λογαριασμό του Wireless Festival 2022 μαζί με τους Doja Cat και Burna Boy, μαζί με τους headliners Tyler, the Creator, Cardi B και J. Cole.

Η Megan Thee Stallion ήταν επίσης υποψήφια για δύο γκονγκ στα BandLab NME Awards 2022, τα οποία θα διεξαχθούν στο O2 Academy Brixton του Λονδίνου σήμερα το βράδυ.

Είναι υποψήφια για το Best Live Act και το Best Festival Headliner στο bash που θα συνδιοργανώσει η κωμικός, ηθοποιός και συγγραφέας Daisy May Cooper και η ραδιοφωνική παρουσιάστρια Lady Leshurr, μαζί με τεράστιες ζωντανές εμφανίσεις από τους Sam Fender, Griff, Rina Sawayama. και τα BERWYN και Chvrches που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα με τον ειδικό καλεσμένο Robert Smith του The Cure. Η Halsey θα είναι επίσης παρούσα τη βραδιά για να παραλάβει το φετινό Βραβείο Καινοτομίας.