ΝΕΑ

Γέννησε η Jennifer Lawrence!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Η Jennifer Lawrence έγινε για πρώτη φορά μανούλα! Η βραβευμένη ηθοποιός γέννησε το μωρό της στην κομητεία του Λος Άντζελες, αν και δεν έγινε σαφές ποια μέρα, σύμφωνα με μια νέα αναφορά του TMZ.

Η Lawrence επιβεβαίωσε τον Σεπτέμβριο ότι περίμενε το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Cooke Maroney. Το αστέρι των Hunger Games και ο διευθυντής της γκαλερί τέχνης άρχισαν να βγαίνουν για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2018 και αρραβωνιάστηκαν λιγότερο από ένα χρόνο αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2019.

Πολλοί θαυμαστές μπορεί να είναι πρόθυμοι να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες καθώς η Lawrence μπαίνει στη μητρότητα, αλλά προηγουμένως εξήγησε ότι δεν σχεδίαζε να μοιραστεί πολλές πληροφορίες με το κοινό. «Αν ήμουν σε ένα δείπνο και κάποιος έλεγε, «Θεέ μου, περιμένεις μωρό», δεν θα έλεγα, «Θεέ μου, δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό». Φύγε από μένα! Αλλά κάθε ένστικτο στο σώμα μου θέλει να προστατεύσει την ιδιωτικότητά τους για το υπόλοιπο της ζωής τους, όσο μπορώ», είπε η Lawrence στο Vanity Fair τον Νοέμβριο. Προφανώς σκοπεύει να προστατεύσει το παιδί της από τα φώτα της δημοσιότητας και είπε στο πρακτορείο τότε ότι ήταν «ευγνώμων και ενθουσιασμένη» που έγινε μαμά.

Με πληροφορίες από το iheart.com