ΝΕΑ

Η Avril Lavigne κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ, «Love Sux»!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που η Avril Lavigne κυκλοφόρησε το τελευταίο της άλμπουμ το 2019, «Head Above Water», η πριγκίπισσα της ποπ-πανκ, ωστόσο, μόλις κυκλοφόρησε το έβδομο στούντιο άλμπουμ της «Love Sux».

Το άλμπουμ περιλαμβάνει 12 τραγούδια, που κυκλοφόρησαν μέσω της DTA Records του Travis Barker, περιλαμβάνει συνεργασίες με τον φίλο της Lavigne, Machine Gun Kelly, στο τραγούδι "Bois Lie", καθώς και τον μπασίστα-τραγουδιστή Blink-182 Mark Hoppus στο "All I Wanted" και τον παραγωγό Blackbear στο single που κυκλοφόρησε προηγουμένως "Love It When You Hate Me".

«Μπήκα σε αυτό το άλμπουμ και απλά είπα: «Θέλω να κάνω έναν δίσκο pop-punk, έναν δίσκο rock-and-roll. Δεν θέλω να είμαι στο πιάνο. Δεν θέλω μπαλάντες, πραγματικά. Θέλω πολύ να ροκάρω», είπε πρόσφατα η Lavigne στο Billboard για το νέο της άλμπουμ.

«Νομίζω ότι ειδικά μετά το τελευταίο μου άλμπουμ ήταν τόσο δραματικό και βαθύ και εσωστρεφές , ξέρετε, ήταν όμορφο, και ήταν εκεί που ήμουν στη ζωή μου, και αυτό ήταν που λειτούργησε για μένα εκείνη την εποχή. Είμαι όμως έτοιμη να επιστρέψω εκεί έξω, να ρίξω το φεγγάρι και να σκεφτώ ξανά τις ζωντανές εμφανίσεις. Θέλω να πω, αυτό είναι το είδος της μουσικής που ερωτεύτηκα, όταν ήμουν αρκετά μεγάλος για να αγοράσω CD, να ανακαλύψω συγκροτήματα», πρόσθεσε.

Με πληροφορίες από το Billboard.com