ΝΕΑ

Ο Michael Bublé ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της γυναίκας του μέσα από το νέο του Video Clip!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Συγχαρητήρια στον Michael Bublé και τη σύζυγό του Luisana Lopilato!

Το ζευγάρι αποκάλυψε ότι περιμένει το τέταρτο τους μωρό και μοιράστηκαν τα νέα σε ένα νέο μουσικό βίντεο για το τραγούδι του Bublé "I'll Never Not Love You". Το ζευγάρι είναι ήδη γονείς τριών παιδιών: των Noah Elias και Vida.

Σύμφωνα με το People, το "I'll Never Not Love You" είναι συνέχεια της επιτυχίας του Bublé το 2009 "Haven't Met You Yet", στην οποία συμμετείχε επίσης η σύζυγός του σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στο βίντεο, ο Bublé και ο Lopilato αναδημιουργούν εμβληματικές σκηνές από ρομαντικές ταινίες όπως το Love Actually, το Titanic και το The Notebook. Ενώ το γεγονός ότι το ζευγάρι που πρωταγωνιστεί σε ένα μουσικό βίντεο μαζί είναι αρκετά χαριτωμένο, το τέλος του βίντεο είναι αυτό που πραγματικά αφήνει μια μόνιμη εντύπωση.

Αφού επιστρέφει στην πραγματικότητα μέσα σε ένα παντοπωλείο, o Bublé αφήνει άφωνη μια ταμία αφού φαίνεται πως της κέρασε τη δική της “συναυλία έκπληξη” στο ταμείου. Η γυναίκα του πλησιάζει και τον απομακρύνει από την έκπληκτη γυναίκα και το ζευγάρι, μαζί με τα παιδιά τους, βγαίνουν έξω ενώ καθώς φεύγουν, η Λοπιλάτο λάμπει καθώς εμφανίζεται με την κοιλιά φουσκωμένη.

Με πληροφορίες από το iheart.com