ΝΕΑ

Η Olivia Rodrigo ανακοίνωσε ντοκιμαντέρ για το άλμπουμ “Sour”, από την Disney+!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Η Olivia Rodrigo έκανε απίστευτη επιτυχία όταν κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της single "Drivers License" λίγο περισσότερο από ένα χρόνο πριν, και μετά ξανά όταν κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ SOUR που έκανε τα chart, να παραμιλούν.

Το επερχόμενο πρότζεκτ ντοκιμαντέρ της 18χρονης, Olivia Rodrigo: Driving Home 2 U (ένα ντοκιμαντερ για το SOUR), κάνει το ντεμπούτο του αποκλειστικά στο Disney+ στις 25 Μαρτίου. Η σκηνοθέτης πρόκειται να είναι η Stacey Lee με παραγωγή του Interscope Films και του Supper Club.

Ο τίτλος είναι μια αναφορά στο κομμάτι που τα ξεκίνησε όλα, αλλά και αντανακλά τη μορφή του ντοκιμαντέρ. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η Rodrigo θα πάει τους θεατές σε ένα οδικό ταξίδι από το Σολτ Λέικ Σίτι στο Λος Άντζελες, ενώ θα αφηγηθεί πώς έκανε το ντεμπούτο της, που ήταν υποψήφια για Grammy, μοιράζοντας πώς ένιωθε τη ζωή της εκείνη την εποχή. Η ταινία θα περιλαμβάνει επίσης προσωπικές ιστορίες της ποπ σταρ, πίσω από τα παρασκήνια και πλάνα που δεν έχετε ξαναδεί μέσα και έξω από το στούντιο, καθώς και προσωπικές συνεντεύξεις.

Η ταινία της Rodrigo θα περιλαμβάνει νέες διασκευές πολυπλατινένιων κομματιών όπως το "Good 4 U" και το "Deja Vu" και 11 ζωντανές παραστάσεις που θα περιλαμβάνουν καλεσμένους καλλιτέχνες όπως οι Jacob Collier, Blu DeTiger και Towa Bird.

«Πρόκειται για μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία όπου για πρώτη φορά, οι θαυμαστές θα καταλάβουν πώς δημιουργήθηκε το άλμπουμ της και γιατί ήταν ένα τόσο προσωπικό ταξίδι για την Olivia», δήλωσε ο Ayo Davis, πρόεδρος της Disney Branded Television. «Αυτή δεν είναι μια ταινία συναυλίας αυτή καθαυτή, αλλά πραγματικά, μια ευκαιρία να ζήσετε από πρώτο χέρι πώς η Olivia Rodrigo έγινε ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής σήμερα και μια ευκαιρία να τη δείτε να ερμηνεύει τα τραγούδια από το SOUR όπως ποτέ πριν».

«Το Driving Home 2 U είναι μια τόσο μοναδική και φρέσκια προσέγγιση σε μια μουσική ταινία, και αυτό ακριβώς περιμένουμε από την Olivia», πρόσθεσε ο John Janick, πρόεδρος των Interscope Geffen A&M και Interscope Films. «Είναι μια αυθεντική ματιά στη δημιουργική της διαδικασία, την απίστευτη ορμή της και το ποια είναι ως καλλιτέχνης και ως άτομο. Είμαστε τόσο περήφανοι που συμπαραγωγοί αυτής της ταινίας με το Supper Club και είμαστε ενθουσιασμένοι που βρήκε ένα σπίτι στο Disney +.», πρόσθεσε.

Με πληροφορίες από το Billboard.com