ΝΕΑ

Ed Sheeran: Ακούμε τις 5 αγαπημένες μας επιτυχίες

Τα τραγούδια του Ed Sheeran είναι τα κατάλληλα για όλες τις ρομαντικές ψυχές εκεί έξω. Ειδικά αυτές τις μέρες που γιορτάσαμε τον Άγιο Βαλεντίνο. Αν θέλετε να κλάψετε, να συγκινήθέιτε, να χορέψετε, ξέρετε τι τραγούδια να ακούσετε.

Σήμερα, ακούμε τα 5 αγαπημένα μας τραγούδια του καλλιτέχνη που μας έχει κρατήσει συντροφιά σε όλες τις σημαντικές μας στιγμές.

  1. “Shape of You”

Το “Shape of You” κυκλοφόρησε το 2017 από το άλμπουμ “÷(Divide)”. Το τραγούδι αρχικά ο Ed Sheeran, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, το είχε γράψει για την Rihanna καθώς το άλμπουμ του είχε ήδη ολοκληρωθεί. Ωστόσο, στην πορεία άρχισε να πιστέυει πως θα της ταίριαζε πολύ οπότε μαζί με την ομάδα του αποφάσισαν να το προσαρμόσουν και να το κρατήσει εκείνος.

2) “Perfect”

Το “Perfect” κυκλοφόρησε το 2017 από το άλμπουμ “÷(Divide)”. Γράφτηκε από τον Ed Sheeran ενώ πολύ σύντομα έφτασε στο Νο.1 του UK Singles Chart και στο Billboard Hot 100 τον Δεκέμβριο του 2017. Το τραγούδι εκείνη την χρονιά χαρακτηρίστηκε το Νο.1 τραγούδι για τα Χριστούγεννα του 2017. 1 Δεκεμβρίου κυκλοφόρησε και το “Perfect Duet” σε συνεργασία με την Beyoncé και αμέσως αγαπήθηκε από το κοινό εξίσου πολύ όπως και το Original.

3) “Thinking Out Loud”

Το “Thinking Out Loud” είναι από τα πιο ρομαντικά τραγούδια του Ed και σίγουρα αγαπημένο όλων μας. Κυκλοφόρησε το 2014 από το άλμπουμ “X”. Ο Ed Sheeran είχε γράψει αρκετά τραγούδια με την Amy Wadge. Ήταν φίλοι και συνεργάτες. Το 2014, λοιπόν, όταν σχεδόν είχε ολοκληρωθεί το άλμπουμ η Amy πήγε στο σπίτι του τραγουδιστή για δείπνο. Όταν εκείνος έκανε ένα ντούζ, εκείνη άρχισε να παίζει μερικές χορδές και μελωδίες στην κιθάρα. Μόλις τις άκουσε ο Sheeran έτρεξε αμέσως κάτω και της είπε πως θέλει να τις δουλέψουν λίγο παραπάνω.

Ξεκίνησαν να γράφουν το τραγούδι δτις 2:00 το βράδυ και μέσα σε 20 λεπτά είχε ολοκληρωθεί. Η Amy είχε δηλώσει πως το τραγούδι γράφτηκε μετά από συζήτηση που είχε με τον τραγουδιστή για την παντοτινή αγάπη. Ο Ed, ωστόσο, είχε δηλώσει πως εμπνέυστηκε τους στίχους από την τότε κοπέλα του Athina Andrelos.

4) “Shivers”

Το “Shivers” κυκλοφόρησε το 2021 από το άλμπουμ “=”. Το τραγούδι έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Ed Sheeran καθώς του πήρε 3 ολόκληρες μέρες να το γράψει. Κάτι που δεν συνήθιζε ο τραγουδιστής γιατί τα περισσότερα τραγούδια τα έγραφε μέσα σε λίγες ώρες.

5) “I Don’t Care”

Το “I Don’t Care” είναι ντουέτο με τον Justin Bieber, κυκλοφόρησε το 2019 από το άλμπουμ “No.6 Collaborations Project”. Αποτελεί την 4η συνεργασία του Bieber με τον Sheeran, καθώς είχαν συνεργαστεί για το τραγούδι του Lil Dicky “Earth”. Γράψανε μαζί το τραγούδι του Justin Bieber “Love Yourself” ενώ βοήθησε ώστε να γραφτεί το “Cold Water” του Major Lazer σε συνεργασία με τον Bieber και τον MØ. Ήταν το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε, δύο χρόνια μετά από το άλμπουμ “÷ (Divide)”.