ΝΕΑ

Χρόνια Πολλά The Weeknd! Αυτά είναι τα 5 αγαπημένα τραγούδια του κοινού

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Ο The Weeknd έχει σίγουρα κερδίσει την αγάπη του κοινού και την αξίζει με το παραπάνω. Οι δυσκολίες της ζωής ήταν αυτές που τον έκαναν αυτό που είναι και του έδωσαν έμπνευση για να γράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Σήμερα έχει γενέθλια και εμείς αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας τα 5 αγαπημένα τραγούδια του κοινού.

Απολαύστε τα!

1) “Blinding Lights”

Το “Blinding Lights” κυκλοφόρησε το 2020 και ανήκει στο άλμπουμ “After Hours”. Με μια 80’s ακουστική, το τραγούδι γράφτηκε από τον The Weeknd, τον Max Martin και τον Oscar Holter. Έχει λάβει σύνολο 8 βραβεία, μεταξύ άλλων το βραβείο του καλύτερου τραγούδιου της χρονιάς από το iHeart Radio.

2) “Save Your Tears”

“Save Your Tears” μας τραγουδάει ο The Weeknd αλλα εμείς του πάμε κόντρα. Ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε to 2020 από το άλμπουμ “After Hours”. Ο τραγουδιστής έγραψε το τραγούδι μαζί με τον Max Martin και τον Oscar Holter. Αργότερα την ίδια χρονιά ο The Weeknd κυκλοφόρησε ένα remix του τραγουδιού σε συνεργασία με την Ariana Grande.

3) “In Your Eyes”

Το “In Your Eyes” κυκλοφόρησε το 2020 από το άλμπουμ “After Hours”. Το συγκεκριμένο τραγούδι, κυκλοφόρησε 4 μέρες πριν ολόκληρο το άλμπουμ. Και αυτό το τραγούδι ο The Weeknd, το έγραψε σε συνεργασία με τον Max Martin και τον Oscar Holter.

4) “Call Out My Name”

Ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε το 2018 από το άλμπουμ “My Dear Melancholy”. Φέρει την υπογραφή του The Weeknd και του Frank Dukes ενώ έχει γραφτεί για την σχέση του τραγουδιστή με την Selena Gomez και πόσο τον πλήγωσε ο χωρισμός τους.

5) “Pray For Me”

To “Pray For Me” είναι το soundtrack της Οσκαρικής ταινίας “Black Panther” και κυκλοφόρησε το 2018 από το άλμπουμ “Black Panther: The Album”. Ένα τραγούδι σε συνεργασία με τον Rapper Kendrick Lamar. Έχει φυσικά γραφτεί από τον The Weeknd, τον Duckworth, τον Feeney και τον Martin McKinney ενώ παραγωγοί του αποτέλεσαν οι Frank Dukes και Doc McKinney.