ΝΕΑ

Ασημίνα - Νικηφόρος: Μια ιστορία πραγματικής Αγάπης χωρίς όρια!

Από την Γεωργία Θεοδωρίδου

Με αφορμή την σημερινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα γίνει λόγος για ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια και ποιο είναι αυτό; Η Ασημίνα Σταμίρη (πρώην κυρία Σεβαστού) και ο Νικηφόρος Σεβαστός, από τις Άγριες Μέλισσες! Μια ιστορία αγάπης, που από την πρώτη στιγμή υπήρχαν εμπόδια, αλλά η θέληση τους ήταν τόσο δυνατή, που ό,τι ήθελαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τα κατάφερναν.

Η σύνδεση της Ασημίνας και των αδελφών της, με την δολοφονία του αδελφού του Νικηφόρου ήταν το αγκάθι για αυτήν, που αμφιταλαντεύονταν με τα συναισθήματα αγάπης και ενθουσιασμού της, στο ξεκίνημα αυτής της σχέσης. Η ντροπαλή και λογική Ασημίνα από τις αδελφές Σταμίρη, με τον ρομαντικό και ευγενή Νικηφόρο, σε σύγκριση με τους υπόλοιπους Σεβαστούς πέρασαν από 40 κύματα για να μπορούν να είναι μαζί.

Παρά τις «κακουχίες» κατάφεραν να παντρευτούν μετά από πολλές προσπάθειες και να αγνοήσουν της «κακές γλώσσες» και κυρίως η Ασημίνα να δεχθεί την συμπεριφορά της Μυρσίνης μπαίνοντας μέσα στο αρχοντικό των Σεβαστών, υπήρχε κάτι που της έδινε δύναμη και ελπίδα για να περάσει η μέρα. Τι ήταν αυτό; Η αγάπη και η υποστήριξη που λάμβανε από τον Νικηφόρο.

Μετά τον γάμο τους, ακολούθησε η απιστία του Νικηφόρου με την αδελφή της, Δρόσω και στην συνέχεια το παιδί. Η Ασημίνα προσπαθούσε να βοηθήσει την αδελφή της με το μεγάλο αυτό πρόβλημα (πως την παράτησε ένας τραγουδιστής, από κάποιο μπουλούκι), χωρίς να γνωρίζει ακόμη για την απιστία τους, με τον Νικηφόρο παράλληλα να απορεί με τον εαυτό του και να τον τρώνε οι τύψεις για αυτό το τεράστιο λάθος. Μετά την μεγάλη αυτή αποκάλυψη, η Ασημίνα μπορεί να απογοητεύτηκε, έκλαψε και απελπίστηκε, αλλά η Μυρσίνη βρήκε μια λύση, που δεν άρεσε ούτε και σε αυτή. Μια λύση που παρά τις δυσκολίες, η αγάπη της για τον Νικηφόρο ήταν τόσο μεγάλη και σπουδαία, που το δέχθηκε δείχνοντας μια σκληρή και εκδικητική Ασημίνα, αλλά πίσω απ’ όλα αυτά ήταν ένα αβοήθητο, μικρό κορίτσι που δεν ήξερε τι να κάνει!

Με την πάροδο του χρόνου, η ενασχόληση της με τον μικρό Σέργιο, η εξαφανισμένη Δρόσω και οι δεκάδες χιλιάδες προσπάθειες του Νικηφόρου να ηρεμήσουν «τα πνεύματα» άρχισαν να γαληνεύουν την ψυχή της και σιγά σιγά να επουλώνεται η επί 6 χρόνια ανοιχτή πληγή της.

Άλλο ένα εμπόδιο ακολούθησε με την εμφάνιση του Μπάμπη Βάμβακά, που ερωτεύτηκε την Ασημίνα και αυτή ασυναίσθητα άρχισε να τον νοιάζεται, παρά την μεγάλη αγάπη της για τον Νικηφόρο και του πολύ στενού δεσίματός τους. Η Ασημίνα παρά τα προβλήματά τους σαν ζευγάρι με τον Νικηφόρο, τον στήριζε στο όλο ζήτημα με τον πατέρα του και την οικογένειά του. Τον υποστήριξε όταν αποφάσισε να γίνει συγγραφέας, παρά την αποτυχία του! Γιατί τον αγαπούσε και ας την είχε προδώσει με τον χειρότερο τρόπο.

Όταν η Ασημίνα αποκάλυψε στον Νικηφόρο το μυστικό του φονικού, ο ίδιος έχοντας αυτή την ξεχωριστή και δυνατή αγάπη για αυτήν, την εγκατέλειψε στο Παρίσι, χωρίς να προκαλέσει κάποια σκηνή, ούτε μπροστά στο παιδί, ούτε σε κανέναν! Τότε άρχισαν να παίρνουν τον πιο δύσκολο δρόμο… αυτόν του χωρισμού! Σε όλη την διάρκεια που η Ελένη ήταν στην φυλακή και περνούσε τα πάνδεινα από τον Βόσκαρη και η Ασημίνα προσπαθούσε να κάνει τα πάντα για την βοηθήσει, ο Νικηφόρος της στάθηκε, δείχνοντας για άλλη μια φορά πως την αγαπούσε ακόμη και ας μην το παραδέχονταν!

asimina

Στην περίοδο της Χούντας, υπήρξαν λίγες αλλά πολύ σημαντικές στιγμές που και οι δύο ήρωες κατάλαβαν πως αγαπούν πραγματικά ο ένας τον άλλον και ας έχουν προχωρήσει τις ζωές τους με νέους συντρόφους. Η μέρα του διαζυγίου, που δεν ήθελε κανένας απ’ τους δύο να πάει στο δικαστήριο με την ελπίδα πως κάτι θα γίνει και θα ξανασμίξουν, η «στιγμή» τους την ημέρα των Χριστουγέννων που φιλήθηκαν στο σπίτι του Νικηφόρου στην Λάρισα, ενώ η Ρένα περίμενε τον Νικηφόρο στο μαγαζί του και η στιγμή που η Ασημίνα εισέβαλε στο σπίτι του, ενώ την ίδια ώρα ζητούσε το χέρι της Ρένας.

asimina

Και η ιστορία αυτή ακόμα συνεχίζεται. Μία ιστορία που τα είχε όλα και που συνεχίζει να συγκινεί τους απανταχού φανς της σειράς.

Για αυτήν την μοναδική σχέση αγάπης, θα ακούσετε περισσότερα σύντομα. Για όσα έγιναν και για όσα έρχονται!

Μείνετε συντονισμένοι στο soundis και φυσικά στην επίσημη σειρά podcast των Άγριων Μελισσών!