ΝΕΑ

Ο Snoop Dogg κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Ο Snoop Dogg κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και επίθεση από μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι ο ράπερ της επιτέθηκε το 2013.

Η γυναίκα που κατέθεσε τη μήνυση αναγνωρίζεται ως Jane Doe στα δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε το PEOPLE, και μηνύει επίσης τον μακροχρόνιο φίλο του Snoop και προσωπικότητα hip hop, Don Juan (γεννημένος Donald Campbell).

Οι εκπρόσωποι του Snoop, ο οποίος πρόκειται να εμφανιστεί στο ημίχρονο του Super Bowl την Κυριακή, και ο Don Juan δεν απάντησαν αμέσως.

Στην καταγγελία που κατατέθηκε στην Καλιφόρνια την Πέμπτη, η Doe, η οποία περιγράφεται ως επαγγελματίας χορεύτρια, ηθοποιός και μοντέλο ισχυρίζεται ότι εργαζόταν για τον Snoop και τον Don Juan ως χορεύτρια σκηνής για τις συναυλίες τους ως αντάλλαγμα για δώρα.

Στα τέλη Μαΐου του 2013, η Doe ισχυρίζεται ότι αυτή και ένας φίλος της πήγαν σε μια από τις παραστάσεις του ράπερ στο Club Heat Ultra Lounge στο Anaheim της Καλιφόρνια. Πήγαν στον χώρο των VIP κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, και «έπεσαν πάνω» στον Δον Ζουάν, σύμφωνα με την καταγγελία.

Ο Don Juan φέρεται να κάλεσε την Doe και τη φίλη της στο στούντιο του Snoop, όπου η φίλη της Doe έμεινε μέχρι "γύρω στα μεσάνυχτα", σύμφωνα με την καταγγελία. Στη συνέχεια, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Don Juan την πρόσκαλεσε σπίτι του.

Ισχυρίζεται ότι ο Δον Χουάν την ξύπνησε αργότερα για να πάει σε ένα στούντιο ηχογράφησης όπου ο Snoop μαγνητοσκοπούσε την τηλεοπτική σειρά Snoop Dogg's Double G News Network.

Η Doe ισχυρίζεται στη μήνυση ότι στο στούντιο ένιωσε άρρωστη και πήγε στην τουαλέτα, όπου ο Snoop την ακολούθησε και την εξανάγκασε να προβεί σε χυδαίες πράξεις που θίγουν την ίδια, κάτι που έκανε όπως λέει ότι φοβόταν γιατί φοβήθηκε για την ζωή της.

Αφού η Doe έλαβε το δικαίωμα να τον μηνύσει τον Δεκέμβριο, αυτή και οι κατηγορούμενοι αποφάσισαν να διευθετήσουν το ζήτημα με ιδιωτική διαμεσολάβηση την Τρίτη και την Τετάρτη.

Ο Snoop Dogg μέσα από μια ανάρτηση του στα social media φαίνεται να διαψεύδει τις κατηγορείες ενώ ειρωνικά αναφέρει πως μάλλον είναι η εποχή των «χρυσοθηρών».

Η Doe μηνύει τον Snoop για φερόμενη παραβίαση του νόμου για την προστασία των θυμάτων εμπορίας ανθρώπων και σεξουαλική επίθεση. Ζήτησε μια δίκη από ενόρκους στα δικαστικά έγγραφα.

«Η ελπίδα του πελάτη μας είναι να εμπνεύσει και άλλα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης, επίθεσης και επίθεσης να καταλάβουν ότι έχουν δικαιώματα, ότι θα προστατεύονται και παρόλο που είναι θύματα, δεν θα χρειαστεί να φιμωθούν για πάντα», πρόσθεσε ο Finkelberg, δικηγόρος της Doe.

Με πληροφορίες από το People.com